Hur att renovera en torr radera styrelse

Hur att renovera en torr radera styrelse


Med tiden kan torra radera skivor förlorar sin lyster, utveckla spökbilder eller skuggor från märkningar och rester. Ibland fel typ av markör används eller styrelsen rengörs med en substans som inte är lämpligt för en whiteboard yta. När en whiteboard blir smutsigt, kan du renovera ytan snarare än att köpa en helt ny torr radera styrelse.

Instruktioner

1 Bestäm vilken typ av material som används för att konstruera din torra radera styrelse: melamin eller porslin. Melamin, den billigaste material, placeras ovanpå ett hårdpapp substrat och målade med en klarlack för att göra skriva möjligt. Porslin styrelser är vanligtvis magnetisk eftersom underlaget är stål. Melamin styrelser är mer benägna att färga och är föremål för spökbilder.

2 Bestäm om du vill renovera whiteboardytan genom att rengöra eller byta ut. Mängden slitage på ytan och kostnadsfaktorer bör övervägas.

3 Rengör ytan av torr radera ombord med något av följande: 1) en lösning av vatten, diskmedel och en skvätt blekmedel, 2) denaturerad alkohol appliceras med en sprayflaska, 3) speciellt framtagen whiteboard cleaner köpas på ett kontor leverans butik.

4 Byt ut ytan med en av flera produkter beroende på den befintliga ytan: 1) ett skal-n-stick torr radera produkt, 2) en vattenbaserad torr radera måla, 3) porslin stål torr radera paneler, anpassade klippa vid en fabrik, 4) en magnetisk whiteboard yta som är laminat ovanpå substrat.