Övnings trender du behöver efter 2014

Övnings trender du behöver efter 2014

Introduktion

Det finns många anledningar att komma i form den här säsongen. Säg att du bara har fått engagerade, meddelar vi berätta om den bästa träningen för tälja midjan och toning armar i tid för den stora dagen. Eller kanske du är en upptagen pappa som är förpackade på ett par pounds nyligen. Vi kommer att peka dig i riktning mot den mest effektiva, tidsbesparande träning som kommer att få dig tillbaka på rätt spår på nolltid. Läs vidare för att hitta din dröm muskelbyggande, fettförbrännande metod.

Crossfit

Skapades 2000, har CrossFit länge varit valet av dem som vill få en mördare träning som din kropp kommer att känna nästa dag. Nyckeln till en CrossFit klass är att du ständigt rör sig genom olika typer av övningar (aerobic, gymnastik och Olympic-stil tyngdlyftning). Vissa fitness proffs tror att "muskel förvirring" är nyckeln till en lyckad träning, och det här träningspasset definitivt levererar. CrossFit fungerar hela kroppen, vilket ger starkare muskler, hjärt kapacitet och flexibilitet. Bäst för: Dessa högintensiva klasser kan vara för mycket för en fitness nybörjare. Någon med åtminstone ett minimum av gym tid under sitt bälte skulle få CrossFit-det hjälper någon stöta upp till nästa nivå.

Yoga

Det finns många former av denna fysiska indisk praxis skapas i första årtusendet före Kristus Yoga praktiseras främst för fitness har kallats "Hatha." I dessa klasser, läraren (eller guru) leder klassen genom en serie av stående och sittande positioner-lite mer intensiv än andra. Yoga fokuserar på mindfulness, andning och fysiska ställningar (asanas). Resultatet är en lugnare disposition, bättre sömn och fysisk toning. Bäst för: Alla-verkligen är underbar del av yoga som den kan anpassas till nästan alla gym och kunskapsnivå. De sträcker sig från milda stretch klasser till klasser med non-stop rörelse.

Zumba

Denna klass är perfekt för dem som vill komma upp och dans nonstop. Lanserades 2001, är Zumba varumärket nu globalt. Företaget kallar sina pass "dansfester," som hölls i fitness klubbar runt om i världen. Världsmusik spelas under klasser för att bygga god hjärt hälsa. Zumba innehåller dans inklusive samba, hip-hop, merengue och mambo; Det innehåller också ben stärkande övningar som knäböj och utfall. Bäst för: Den här klassen ger en mycket sexig kropp för kvinnor. Det är bra för att trimma lår, höfter och midja. Om du är en brud-till-vara, kan detta bara vara träning för dig.

Vansinne

Skapad av Kalifornien-baserade Strand Body Fitness, känd för sina tuffa men effektiv träningsvideor, här träningspasset lever upp till sitt namn. Det är en 45-minuters träning som har intervall om 4-5 minuter och super-korta andetag fångar raster. Intensiteten av programmet bidrar till att bygga grundläggande styrka, och all-body fitness, vilket företaget säger, kan uppnås på bara två månader. Bäst för: Du bör vara i hyfsad form för att försöka det här passet. Den använder din egen kroppsvikt för att bygga muskler. Det kan vara svårt om du bär alldeles för många pounds, så kanske du vill göra några traditionella gym träning under en längre tid innan du börjar. (Namnet är sinnessjukdom, trots allt.)

P90X

Ännu en Beach Body produkt, men inte lika intensiv som sinnessjukdom, P90X videor är legendariska i fitness världen. Designat av tränare Tony Horton till ämnesomsättningen och skapa magert muskler, omfattar P90X träning cardio, Spänst, ab träning och yoga. Den "90" i namnet är det antal dagar att göra träningen det tar dig att uppnå en montör, mer muskulös kropp med mindre fett. Bäst för: Du kan gå direkt från ett ganska stillasittande liv till detta, bara se till att lyssna på din kropp och ändra attityder vid behov. P90X är särskilt bra på att bygga abs hos män-so använda detta för att bygga sex-pack du alltid velat.

Couch 5k

Denna app hjälper dig att göra exakt som det står, arbeta kroppen upp till en 5k lopp (ca 3,1 miles); Programmet är mycket medveten om absoluta nybörjare, och varnar för att du inte får alltför snabbt för fort. Du kan använda din smartphone eller annan enhet för att hålla koll på dina framsteg och hålla dig motiverad. Träningspass varar 20 till 30 minuter, tre dagar i veckan. Bäst för: Ganska mycket någon. Eftersom du kanske att starta från soffan, det finns ingenstans att gå, men upp!

SoulCycle

Detta spinningpass inspirerar nästan kultliknande hängivenhet i sina anhängare. Under SoulCycle klasser, ljus är svagt, ljus tänds och musik med en stor slag spelas. Klassen "coachade" av en instruktör som berättar eleverna när man ska stå upp och pedal, och när man ska öka intensiteten på cykeln genom spärr upp motståndet. Det finns en kropp-själ-anslutning betonas i klassen, och du kanske känner något lite andligt. Bäst för: Ganska mycket vem som helst som kan rida en stillastående cykel. Grunderna är enkla (sitter på sätet och trampa), men instruktörer be om mycket mer. Denna träning är en stor fettbrännare, så det är perfekt för dem som vill få snabba resultat.

squat utmaning

På Internet kan massor av "30-dagars utmaningar" för fitness hittas; här, kanske självklart, är baserad på knäböj - massor av dem. Programmet har du börjar vid 50 en dag och arbeta upp till 250. övningen är inriktad på kvinnor som vill tona sina ben, höfter och lår. Bäst för: De som redan gör en full body träning och vill fokusera på den nedre delen av kroppen.

kettle Workout

Kettlebells, en rysk skapelse, skiljer sig från andra typer av vikter i att kärnan är i en cirkulär metallkula med ett handtag fäst vid den, alltså vikten sträcker sig utanför dina händer. Kettlebell pass innebära att lyfta och svänga de tunga bollar. De arbetar underverk på armar, rygg, ben och axlar. Klasser innebär många upprepningar, vilket gör träningen delvis aeroba, till skillnad från vanlig tyngdlyftning. Bäst för: De utan axel eller ryggskador-även om vissa anpassningar kan göras för dem utan mycket styrka vill strama och tona hela deras kroppar.

Plank Övningar

Denna grupp av övningar är det passande namnet, eftersom kroppen hålls i en rak linje för dem alla. Tänk på att hålla kroppen platt mellan två glasrutor. Den grundläggande "plankan" sker sidan nedåt, inför en matta, i en push-up läge. Detta kallas för en "front planka": kroppen hålls i läge genom att fördela kroppens tyngd på underarmar, armbågar, och tår. Det finns också sido plankor och vända plankor. Plankor är mycket effektiva på att arbeta kärnan och abs. Bäst för: De som har problem med att bygga muskler i deras abs och sidor; också, det finns gott om variationer (knä i golvet, etc.), som gör det en tillgänglig träning för nybörjare.