Hur gör jag lägga in en bild på en Altoids Tin?

Hur gör jag lägga in en bild på en Altoids Tin?


Altoids varumärke myntverk är allmänt tillgängliga i USA och komma till hands fickformat burkar. Burkarna är populärt används för lagring, eftersom de är små, lätta, billiga och har ett tättslutande ledat lock. Att sätta en bild på en tom Altoids tenn är ett snabbt och enkelt projekt. Du kan använda en utskrift av ett fotografi, dekorativt papper, eller till och med en kopia för att göra en varaktig personlig lagringsbehållare. En Altoids tenn med en slät topp är bäst; präglade lock kan resultera i en ojämn bildprogrammet. Men om du inte kan hitta en jämn lock, tunnare papper kommer lättare anpassa sig till konturerna av en präglad lock.

Instruktioner

1 Placera Altoids tenn på toppen av en bit kartong på en stadig, plan yta. Håll tenn på plats med en hand. Håll spetsig markör i den andra handen och spåra runt den yttre kanten av burken. Klipp längs den spårade linjer för att skapa en mall för din bild. Placera bit du klipper ut på toppen av tenn att kontrollera storleken. Justera mallen eller klippa en ny en, om så är nödvändigt.

2 Gör en kopia av ett fotografi, eller skanna och skriva ut den så att du fritt kan experimentera utan att riskera skador på originalfotot. Om du använder en bild utklipp från en tidning eller annan källa i stället för ett fotografi, kan du hoppa över detta steg.

3 Placera mallen över bilden och flytta runt tills den inramade på det sätt du vill se den på Altoids tenn. Hålla mallen stadigt på toppen av bilden och spåra runt de inre kanterna på utskärningen.

4 Klipp ut din bild, som arbetar innanför markeringslinjerna, så de kommer inte att dyka upp på den slutliga bilden.

1 Använd din pensel för att applicera ett lager av decoupage lim på baksidan av bilden.

2 Placera bilden med klisterbelagda sidan mot Altoids tenn. Tryck på bilden ordentligt och jämna ut eventuella bubblor.

3 Låt limmet torka över natten, eller följa riktlinjerna för burken av lim.

4 Applicera ett övre skikt av lim över bilden för att täta och skydda den. Låt den här pälsen torka enligt riktlinjerna för burken av lim.