Typer av vilstolar

Typer av vilstolar


Det finns en vilstol för alla. Med så många på marknaden dessa dagar, det finns många alternativ. Fåtöljer är tillverkade av material som läder eller mikro mocka. Traditionella fåtöljer är stora och skrymmande, samtidigt som nya, moderna stilar är tunnare och lätt passa in i ditt hem. Välj en vilstol enligt din inredning och dina individuella behov.

glidare

Segelflygplan är populära med nya föräldrar. En segelflygplan använder en vaggande rörelse, vilket är bra för att sätta ett barn att sova, eller för vem som helst att koppla bekvämt i. Glider verkar enkelt "glida" fram och tillbaka i en mjuk rörelse. De finns i många färger och tyger, och vissa har ett separat glid ottomanerna för maximal komfort.

vägg~~POS=TRUNC Huggers

Väggkramare är passande namnet, montering nära väggen. De är inte lika skrymmande som traditionella liggvagnar, och du kan sitta mer upprätt i vilstol, vilket gör det ett bra val för någon med tillbaka krämpor. De tar upp mindre plats än andra vilstolar, vilket gör dem till ett bra val om du har en liten familj rum.

Lift Stolar

Fällbara lyft stolar rekommenderas för personer med artrit eller dåliga knän som kan ha problem med att få in och ut ur en vanlig fåtölj. Hissen fåtölj har en mekanism som driver stol så att personen är nästan stående, vilket gör det lättare att komma ut. Hissen stol reclines också i två eller tre lägen, vilket gör det lättare för människor som har gemensamma eller muskel frågor för att få bekväm. Dessa kan köpas med eller utan en ottoman.

massage~~POS=TRUNC

Om du känner dig spänd i slutet av en lång dag, koppla av i en massagestol kan vara en dröm. Massagestolar har pärlor inuti stolen att när stolens påslagen gnugga ryggen och nacken. Stolarna är oftast gjorda av läder och kan vara lite dyrare än vanliga fåtöljer. Vissa massagestolar även använda värme för att göra det ännu mer av en behandling. Dessa luta typiskt, och en del även erbjuda en fot massager i fotstödet.