Perler Pärlor app

Perler Pärlor app


Perler pärlor är runda, plast hantverk pärlor som har en platt kant, som en tub pärla. Du placerar dem på pegboards att skapa mönster och sedan värma pärlorna under 30 sekunder enligt bakplåtspapper att smälta pärlorna tillsammans. Pärlorna finns i ett komplett utbud av färger inklusive glitter pärlor och glöd-in-the-dark pärlor. De pegboards finns i en mängd olika former för att göra runda mönster, fyrkantiga mönster eller ens djurformade mönster.

Hängande prydnader och fönsterdekorationer

Perler Pärlor app


Eftersom Perler pärlor är runda, är det lätt att trä en slinga av snöre genom en pärla på toppen av ett färdigt projekt för att skapa en hängande prydnad eller fönsterdekoration. Den runda Perler bricka kan användas för att skapa en boll prydnad eller en snöflinga att hänga på ditt träd. Kvadrat pegboards med sina raka rader gör att skapa en "presentförpackning" prydnad lätt. Anpassade formade pegboards är utformade för att göra ett specifikt objekt som en delfin, fisk eller blomma, men du kan också använda dem för att skapa andra objekt som passar in i den speciella form, såsom att utforma en klubba med hjälp av blomman med stjälken bricka. Du kan köpa olika styrelser separat eller som en del av en pärla kit på hantverk butiker.

Återskapa Favorit animerade figurer

Perler Pärlor app


Använd Perler pärlor för att göra din favorit TV eller video spelkaraktärer, såsom Mario eller Pokémon. Det är en rolig utmaning att se hur exakt en design som du kan göra med tanke på rutnät av pinnar som du har att arbeta med. Hitta en bra bild av din karaktär på Internet eller i en tryckt publikation att fungera som en guide. Välj sedan en Perler pärla ombord som passar formen av karaktären bäst. Till exempel, om tecknet är mestadels runda, cirkeln kortet kommer förmodligen fungerar bäst. Djurformade skivor kan vara till hjälp om din karaktär är baserad på en verklig djur. Använd apan bricka, till exempel om du vill skapa Curious George ur Perler pärlor.

hemlagad smycken

Placera en liten kluster av Perler pärlor på en bricka eller skapa en liten design och järn. Använd sedan en stor o-ring för att fästa Perler pärla objektet till ett örhänge tråd för omedelbar örhängen. Du kan göra samma sak för att skapa ett hänge för ett halsband eller en "bob" för en nyckelring.

3-D-ringar

Om du skapar Perler Bead mönster med spår i dem, kan du passa ihop dem efter strykning att skapa tredimensionella objekt som står på egen hand såsom träd, hus eller djur. Du skulle konstruera dem på samma sätt som stående papp utskärningar med oädla bitar som sitter i rät vinkel till den centrala objektet för att hålla den upprätt.