Hur att plantera Buttercup Flower Seeds

Hur att plantera Buttercup Flower Seeds


Den rosa nattljus (Oenothera speciosa) är känd som den rosa buttercup, buttercup, rosa dam och prålig nattljus. Det är en spridnings perenn som producerar rosa blommor på våren som sträcker sig från 1 till 2 inches över. Buttercup Namnet kommer från den stora mängden av gula pollen som ligger i mitten av blomman. Det är en populär anläggning för förvildning, eller gör det möjligt att växa vilt omkring svårt att upprätthålla områden eller ängar. Medan den rosa buttercup växt blommar rikligt på våren, går det vilande i värmen på sommaren och återupplivar på hösten.

Instruktioner

1 Leta reda på en yta att plantera dina buttercup frön som tar emot minst fyra timmars direkt solljus varje dag. Eftersom dina frön planteras i slutet av sommaren eller hösten och ta ett tag att gro eller spira på öppen mark, försöka hitta en nivå där fröna inte kan tvätta bort i ett kraftigt regn. Webbplatsen kan vara torr eller fuktig, men undvik vattensjuka områden som orsakar fröet att ruttna.

2 Rensa området av alla ogräs och gräs med hjälp av en spade och en hacka. De smörblomma frön måste ha kontakt med barmark för bästa resultat. Buttercup växter växer i alla typer av jord, så inga ändringar, såsom gödningsmedel eller kompost, måste tillsättas. Rake rensat området tills den är slät.

3 Blanda buttercup frön med torr trädgårdsjord i en hink med en hastighet av en del frö till tre delar jord.

4 Broadcast eller sprida smör utsäde och jord blandningen jämnt över plantering området. Utsädet bör vara något omfattas av jorden.

5 Strö vatten försiktigt över planteringsområdet för att fukta jorden och göra fröna hålla sig till marken. Eftersom smör är inhemska växter, bör du inte lägga någon extra fukt om vintern är ovanligt torr. Normala nederbörd och temperaturer gör att fröna att gro i slutet av hösten eller tidigt på våren.