Grafit Art tekniker

Grafit Art tekniker


Enligt Pencils.com, har den genomsnittlige penna faktiskt inte leda, utan snarare en förening som kallas grafit. Det är det här silver svart substans, tillsammans med en liten lera, som gör att en blyerts för att göra märken på papperet. Även pennan är ganska vanligt verktyg för konstnären, inte alla pennor producera samma märken, inte heller en konstnär kräver en blyerts att använda grafit för att skapa blyertsteckningar.

blyerts Typer

En diskussion om vilka typer av grafit känd teknik skulle inte vara komplett utan några grundläggande kunskaper i blyertspennor. Grafit konst pennor komma märkta med bokstäverna "H" eller "B" Detta betyder hur hårt ledningen av en penna är, vilket ger dig en indikation på vilken typ av märke som en särskild penna kommer att göra jämfört med en annan. De blyertspennor märkta med ett "H" har hårdare leads och producera lättare märken. "B" pennor, som står för "svart", har mjukare leder, och de nummer 5B eller högre kan ge märken som är ganska mörk. En viktig del i att göra dramatiska blyertsteckningar är variationerna mellan de ljusaste ljus och de mörkaste darks. Använda pennor med olika ledningar utgör en av de enklaste men mest effektiva verktyg som du kan använda för att skapa drama i en ritning med hjälp av endast grafit.

grafitpulver

I stora ritningar, element som den heldragna linjen i huden eller buskar på avstånd kan ibland bättre skapas med grafitpulver i stället för pennor. Grafitpulver kommer i burkar i lös form. Den tillåter dig att strö grafitpulver över stora delar av ritningen på kortare tid och ansträngning än det tar att täcka samma område med grafit ritar att använda. Dessutom, när man blandar grafitpulver med en sämskskinn (bit av mjukt läder) eller vävnad, resultaten är ett tunt skikt av grafit som ser mycket mer enhetligt än resultaten samlat från att använda pennor. Att använda grafitpulver, strö en liten mängd från burken på det område där du behöver täckning. Blanda pulvret med en trasa eller papper.

Skuggning Stubbar och Tortillon

För porträttmålare, skuggning stubben och blanda tortillon räknas som viktiga verktyg för att hjälpa dem att skapa fotorealistisk skuggning i blyertsporträtt. Dessa objekt är gjorda av rullat papper med en eller båda ändarna kommer till en punkt. Du använder sidan av de spetsiga ändarna att blanda de skuggade områdena av grafit för att få dem att verka ännu smidigare. Dessa verktyg är särskilt användbart för att skapa realistiska hud texturer när du ritar med grafit.

Blandning Grafit och kol

Konstnären JD Hillberry skriver att blanda grafit med kol skapar en reflekterande kvalitet till ritningar. Denna teknik gör det möjligt att realistiskt dra föremål som glas eller vissa typer av metall. Att använda denna teknik i din ritning, fastställa ett lager av kol med träkol penna. Skugga området med sidan av penna i stället för punkten. När du har skuggade plats i kol, gå över området igen med en blyerts. Skugga området på samma sätt som du gjorde med kol penna, om din penna på sin sida.