Kandelabrar Höjdpunkten Idéer

Kandelabrar Höjdpunkten Idéer


Kandelabrar har flera ljusstake grenar är anslutna till en enda kolumn. Utsmyckade och eleganta bitar kommer att ge ett mjukt sken till bröllop, jubileum eller födelsedagsfester och semester eller dusch middagsborden. Om du planerar en särskild händelse, använda en intrikat utformade kandelaber som en iögonfallande mittpunkten.

Ljus och blommor

När du planerar det perfekta bordet mitt, ljus och blommor går hand i hand. Ingjuta tabellen med elegans genom att välja en glänsande silver eller guld-tonen kandelaber med en center vas. Placera en liten bukett av färska eller faux blommorna i vasen för ett nytt utseende. Samordna blomman färger och typer för att matcha den övergripande utseendet på partiet. Till exempel använda röda rosor för att skapa en romantisk stämning eller rosa, gula och orange tusenskönor för en levande, trädgård-inspirerade stil. Placera ljus presenterar liknande nyanser i hållarna omger blomman display. För en Alla hjärtans dag tabellen med rosa ljus och röda rosor och vita ljus att kvitta den ljusa trädgården blommar bukett.

rustikt utseende

Skapa en rustik bord stil med en smidesjärn kandelaber. För en sammanställning av avslappnad och elegant, välj en smidesjärn kandelaber med Lacy snirkelarbete detaljer. Skapa en naturinspirerad look med salvia eller gräs ljus och inslag faux murgröna runt ljusstaken bas och grenar. Förbättra en höst-inspirerade middagsbordet med hjälp av skörde-färgade ljus i olika nyanser av rost apelsin, djupt rött, guld och olivgrönt. Dekorera ljusstaken grenar och bas med trådbundna faller löv hantverk och trådbundna kvistar av röda bär.

Vinflaska Kandelaber

Om du är värd en cocktailparty eller en vin-tema födelsedagsfest, skapa en enkel och konstnärlig kandelaber av en gammal vinflaska. Börja med en vintage flaska med en dekorativ etikett. Du kan också dra etiketten bort och använda akryl hantverk färg och schabloner för att dekorera flaskan. Använd brev formade stenciler att skriva ett särskilt meddelande, såsom "Grattis" över det yttre; Du kan även skapa druvor och vinstockar-inspirerade designer. Använd glittrande guld färg för att skapa en festlig och elegant utseende. Köp en kandelaber med korkbotten som passar in i toppen av en vinflaska. Vinflaska-inspirerade kandelabrar har typiskt två ljusstake grenar och är tillverkade av smidesjärn. Slutföra mitt genom att dekorera den kandelaber med vin eller vinranka färgade ljus.