Idéer för 50th födelsedaggåvor för män

Idéer för 50th födelsedaggåvor för män


Den stora fem-oh är en födelsedag värt att fira. Denna födelsedag är en milstolpe som inte kan ignoreras. Ge 50-årig man i ditt liv en födelsedagspresent att han kommer att vårda för evigt, eller få honom att skratta högt med en humoristisk närvarande som känner igen hur det är att åldras.

Funny Gift Basket

Om killen födelsedag har en bra känsla för humor, kan du inte gå fel med en over-the-hill presentkorg. Gör din egen gåva korg fylld med artiklar som kan behövas av äldre män. Till exempel, fylla en flaska med blå godis och skriva "Viagra" på etiketten. Kasta i vissa läsglasögon, hemorrojder grädde och Polygrip protes lim. Använd din kreativa fantasi och ge honom en gåva korg som ger humor till en milstolpe som kan orsaka viss oro.

Digitalt fotoalbum

En digital fotoram med alla sina favoritbilder på det är en up-to-date gåva för någon roterande 50. Ta bilder från de senaste 50 åren av sitt liv. Visa honom hur stolt han skulle vara allt han har åstadkommit.

Önskan går i uppfyllelse

Om du vet att det är något som han har velat göra i flera år, men bara har inte haft tid eller pengar att utföra, göra sin önskan går i uppfyllelse. Har alla planen i en viss summa pengar för en flygbiljett så att han ikapp college kompis han inte sett på 30 år eller utforska staden han alltid drömt om att besöka.

Personifierad T-shirt

Få honom en 50-årig T-shirt från Café Press med hans födelseår, eller beställa en personlig airbrushed slogan och design på en T-shirt butik. Det finns många T-tröjor som med humoristiska ord om att nå 50, som "Vem visste 50 skulle se denna goda?" eller "Det tog mig 50 år för att se denna bra."