Hur man gör Cow hantverk

Hur man gör Cow hantverk


Kor är enkla varelser vars intressanta mönster och fredlig uppförande ofta fängsla människor. Dessa djur är en stapelvara på gårdar och är ofta med i barns berättelser och barnramsor. Oavsett om du undervisar barn om djur eller din smak återspeglar en lantlig stil och du letar efter en one-of-a-kind dekoration för ditt hem, överväga att skapa en ko hantverk. Med några grundläggande hantverk leveranser, kan du eller dina barn enkelt skapa en ko hantverk.

Instruktioner

Ko klädnypa Craft

1 Skär en liten och en medelstor oval från vitt båten skum. Den lilla ovala kommer att fungera som kons huvud och medelstora ovala kommer att fungera som kons kropp.

2 Doppa fingret i svart färg och tryck på var och en av ovaler, skapa platser för kon. Skapa så många platser som du vill.

3 Paint två klädnypor vita. När den vita färgen torkar, måla svarta prickar på varje klädnypor. Stiften kommer att fungera som kons ben.

4 Limma den lilla ovalen på framsidan av den medelstora ovala, skapar kroppen och huvudet av kon. Bifoga en klädnypa på framsidan och en klädnypa till baksidan av kons kropp, skapar ben. Kon kommer att stå upp på klädnypor.

Ko Coin Bank

1 Måla en plastmjölkkanna vit. När den vita färgen torkar, måla svarta fläckar på kannan för att likna en ko fläckar.

2 Använd en hobbykniv för att skära en skåra på baksidan av kannan, vilket skapar en plats att sätta mynten.

3 Ställ mjölkkanna upp med handtaget framåt. Skapa ett ansikte för kon genom limning ett googly öga på vardera sidan av handtaget och måla en brun oval strax under handtaget för att skapa en mun.

4 Skär två horn former av svart båten skum. Limma hornen till endera sidan av toppen av mjölkkanna.