Hur väljer jag strumpbyxor

Hur väljer jag strumpbyxor


Strumpbyxor får inte krävas bära längre i dagens arbetsplatser, men de är fortfarande ett bra komplement till en kort kjol eller klänning. Däremot kan plocka strumpbyxor som ser bra ut och passa väl vara lite tuff, som strumpbyxor storlekar, passar och färger varierar. Genom att känna till grunderna i olika strumpbyxor, kan du välja ett par som passar dina unika kroppsform och mode behov.

Instruktioner

En Väg och mät själv. Du behöver korrekta vikten (tagen från en skala) samt dina höjd och höft mätningar. Har någon annan använda ett måttband för att få din rätt höjd, och sedan svepa ett måttband runt den största delen av dina höfter för att få en korrekt mätning.

2 Kontakta tillverkarens storlekstabell. Varje strumpbyxor tillverkare har olika storlekstabell. Dessa diagram bestämma din storlek baserat på din längd, vikt och ibland höft mätningar. Om du är "borderline" mellan två storlekar, välj den större storleken så att du inte behöver oroa sig för att klämma in något obehagligt.

3 Bestäm färg. Strumpbyxor finns i tre grundläggande färger: vit, nakna och svarta. Nude är vanligen den mest populära och härmar en neutral hudfärg. Denna nyans är mest lämplig för arbete eller tillfälliga kläder. Svart är lite mer edgy, och kan göra en vanlig arbets outfit som mycket mer sexig. Vit, å andra sidan är mycket formell och är vanligen reserverad för barn eller kyrka. Många strumpbyxor tillverkare producerar även enstaka färger (t.ex. röd) som är bara lämpligt med rätt outfit.

4 Välj en passning. En grundläggande passform passar bekvämt under de flesta outfits, men om du har en åtsittande kjol eller klänning, kan du välja "kontroll top" strumpbyxor, som kommer smal midjan. Du kan också få strumpbyxor som riktar vissa delar av dina höfter och lår att banta. Om du får dessa är det särskilt viktigt att få rätt storlek, eftersom bantning strumpbyxor inte kommer att fungera om du får en storlek som är för liten.

5 Bestäm vad tjocklek fungerar för dig. Skir och ultra ren är mycket tunn, och är perfekt om du inte vill ha en dramatisk look till strumpbyxor. Emellertid dessa tjocklekar köra mycket lätt. Om du planerar att flytta runt en hel del, kanske du vill ha en tjockare väv, som förstärkta eller förbättras.