DVD-spelare i min Cadillac Escalade kommer inte att spela

DVD-spelare i min Cadillac Escalade kommer inte att spela


Titta på en video under körning anses osäkra, och DVD-spelare i en Escalade har inbyggda skyddsåtgärder för att förhindra dig att göra det. Baksätes skärmar är inte föremål för denna fråga, så de bör spela när du flyttar. På grund av utrymmes-begränsningar på instrumentbrädan, är DVD-kontrollerna delas med infotainmentsystemet. Detta kan vara en annan orsak till DVD inte spelar.

Instruktioner

1 Titta på infotainmentpanel för en "CD Screen" om DVD-kontrollerna inte visas. Infotainmentsystemet är den stora, display-paneltyp i mitten av instrumentbrädan och delas med navigationssystemet och andra kontroller --- DVD-spelaren är en av dem. Genom att trycka på knappen visas DVD-kontrollerna, vilket gör att du kan spela DVD-skivor.

2 Flytta växelspaken i "Park" om DVD inte kommer att spela på den främre skärmen. För trafiksäkerhet, kommer DVD inte spela där när Escalade är i rörelse.

3 Kontrollera DVD-fodralet regionkod om DVD inte kommer att spela. För kopieringsskydd, och territorium licensskäl, kan DVD-skivor endast spelas om de är licensierade. Cadillac Escalades gjorts i USA endast spela region 1 DVD-skivor.

4 Låt DVD svalna om det har varit i solen. Ta ut skivan ur direkt solljus för en stund och försök igen.

5 Titta på skärmen för felmeddelanden. Ett generiskt "Disk Read Error" kan indikera Filproblem. Det är möjligt att DVD-spelaren inte kommer att spela i vilket format du har spelat in skivan. Cadillacs DVD-spelare som används i Escalade kan spela DVD-Video, DVD-R / RW, DVD + R / RW-skivor.