Hur får man ett jobb som säte filler

Hur får man ett jobb som säte filler


En plats filler är en person som är anställd för att hålla en kändis säte för händelser, både hög profil (tror Academy Awards) och mer obskyra händelser. När kändis anländer, lämnar sätet fyllmedel och håller en annan sits. Jobben är inte betalas, men människor dras till yrket på grund av tillgång de får till sina idoler och entrée till mycket dyra och exklusiva evenemang.

Instruktioner

1 Registrera med ett säte filler företag. Det finns endast ett fåtal organ som ger sätesfyllmedel för olika nöjesevenemang, inklusive seatfiller.com och audiencesunlimited.com. Besök deras webbsidor och fylla i ansökan. Ansökan kommer troligen be om grundläggande demografiska frågor (som din adress och telefonnummer), tillsammans med ett nytaget fotografi och kort uttalande om varför du vill vara en plats filler. Utöver etablerade byråer som de som anges ovan, kan det vara svårt att hitta organ, särskilt om du bor utanför Los Angeles. Din lokala Film Commission, den myndighet som ger inspelningstillstånd för alla typer av skott och händelser, är ett bra ställe att börja. De föra register över de flesta underhållningsrelaterade verksamheter och kan peka dig i rätt riktning. Dessutom kan talang agenter i ditt område ger sätesfyllmedel eller kunna berätta vem gör. Nationella talang byråer som John Robert Powers och Barbizon Modeling är bra resurser.

2 Förbered för ett uppdrag. Om det finns en matchning för ditt kön, erfarenhet och området (de flesta sker det i Los Angeles-området), då du kommer att tilldelas en händelse. De flesta händelser har strikta klädkoder, så du måste vara säker på att du har rätt klädsel. Många händelser är mycket formell, men inte alla, så du bör vara 100 procent klar på klänningen. Du kommer också att behöva ordna din egen transport till och från platsen.

3 Följ reglerna för sätes fyllning. Det är viktigt att följa reglerna om du vill att kallas tillbaka för framtida uppdrag. Den stora regeln är inte tala med talang (kändisar), be om autografer eller bilder. Beroende på det företag som du arbetar med, kan du inte ens kunna ta med en kamera till platsen. Andra regler omfattar endast röra sig på anvisad plats i arenan (så att du kan inte gå på upptäcktsfärd under uppdraget) och du måste visa upp i tid.

4 Arbeta dig upp. Det första uppdraget du kanske inte vara en hög profil händelse, men om du följa de regler och visa intresse för fler uppdrag, kanske du kan arbeta dig upp till mer exklusiva evenemang.