Det bästa sättet att rengöra travertin

Det bästa sättet att rengöra travertin


Travertin är en sten från kalk familjen som kan användas för golv eller bänkskivor och är normalt återfinns i varma bruna och beige toner. Stenen är aldrig en fast nyans, vilket kan göra det till ett populärt utsmyckning val på grund av färger och nyanser inom stenen. Travertin bänkskivor och golvplattor bör rengöras regelbundet för att förhindra skador, dulling och bibehålla utseendet på stenen. Det bästa sättet att rengöra travertin är med en neutral sten renare.

Instruktioner

1 Torka travertin med en ren, mjuk trasa eller borste för att ta bort smuts och skräp.

2 Applicera ett lager av sten renare till travertin. Observera att sura rengöringsmedel bör undvikas med travertin, eftersom detta kan resultera i att etsa märken på stenen.

3 Låt stenen renare sitta på travertin i ca 20 minuter. Låt inte det torka. Om det börjar torka, gå vidare till nästa steg.

4 Fukta en styv borste och försiktigt skrubba renare i stenen. Använd en injekteringsbruk borste för att rengöra injekteringsbruk mellan travertin kakel.

5 Doppa en mjuk trasa eller mopp i rent vatten och ren sten renare bort stenen. Följ med en ren, fuktig trasa eller mopp tills stenen renare avlägsnas från travertin.

6 Torka stenen med en bomull eller mikrofibermopp eller trasa.