Hur man gör en Barmaid kostym

Hur man gör en Barmaid kostym


Ankomsten av en barmaid hjälper till att förverkliga någon part liv, oavsett om det är Halloween eller inte. Men att hitta sådana dräkter i en butik innebär ofta lägger genom illasittande polyester kostymer stoppade i plastpåsar. Därför är många människor väljer att skapa sina egna dräkter för att fira semester i oklanderlig stil. Vissa människor utforma sina egna kostymer, medan andra väljer att använda en färdigköpta mönster. Vad du än väljer, är effekten säkert att vara fantastisk och allt annat än kakmått.

Instruktioner

1 Mät och registrera mätningar av din byst, midja och höfter. Antingen välja en lämplig barflicka kostym mönster som passar dina mått eller om du känner dig säker i din utforma förmåga, skapa en egen, kom ihåg att tillåta halv tum på alla sidor av mönstret för sömmarna. Konstruktionen beskrivs här innehåller en kort kjol, ett förkläde och en helfodrad, snörning väst med en mycket låg halsen. Bonde blus och krinolin underkjol bör köpas.

2 Klipp ut mönstret för kostym och lägg den på tyget. Placera västen pjäser på tyget som mäter 5/8 gård; placera kjol mönstret på materialet som mäter 2 varv ;, placerar förkläde pjäser på gården vit bomull; och använda fodermaterialet för västen och kjolen är midjan. Pin ner mönsterdelarna och klipp ut tyget, spegling några skåror tryckta på mönstret. Dessa kommer att hjälpa dig rada upp tyget senare.

3 Med räta mot, sy sidorna och baksidan av västen tillsammans. Lämnar axlarna öppna. Upprepa processen med fodret och med räta mot räta, sy fodret och västen tillsammans på halsen och ärmhålen. Vrid fodret på insidan och sy västens axelband tillsammans.

4 Hem botten av västen genom att vrida upp ojämna kanter i fodret och utanför tyg och sy en fåll genom alla lager över bottnen. Slutligen vänder de grova kanterna på framsidan till insidan och sy en halv-tums söm på båda sidor. Detta kommer att ge dig rena linjer på vardera sidan av korsetten efter installation öglorna.

5 Placera öglorna på varje sida av den främre, fördela dem jämnt ned de två sömmarna. Säkerställa att den främre halvan är på topp i samtliga fall. Lägg båda halvorna av en ögla i handinställningsverktyg enligt tillverkarens anvisningar och försiktigt hamra den lilla halv till större halv. Upprepa för de återstående öljetter. Sträng bandet genom korsetten västen när du är klar.

6 Sy framsidan och baksidan av kjolen tillsammans, vilket ger en 7-tums split från midjan och ner vänster sida. Sy linningen till toppen av kjolen, etikettarkets öppningen ner sidan. Installera blixtlåset i split. Att hålla räta mot räta, sy spets längst ner på kjolen snarare än fålla.

7 Sy återstoden av spets runt den U-formade delen av rampen innan monteringen förklädet band. Sy förkläde band till plattan med räta mot räta och tryck på plats. Layer din klädsel över en vit bonde blus och en kort crinolineunderkjolen att avsluta flouncy, skumpa barmaid utseende.