Hur ökar jag ADSL hastighet?

Hur ökar jag ADSL hastighet?


Åtkomst till Internet på ett ADSL-modem kan verka långsamt, särskilt om du ställer in ett modem på datorn för första gången. Öka hastigheten på din ADSL sker genom att en ändring av anslutningsinställningar TCP / IP genom att redigera Windows-registret. Standardvärdena för dessa registernycklar inte alltid sättas till den optimala inställningen. Redigera registret med Windows Registereditorn eller genom att använda Dr. TCP-programmet.

Instruktioner

Windows Registereditorn

1 Klicka på Start-menyn och välj sedan "Kör" alternativet. Skriv "regedit" i textrutan och klicka sedan på "OK" -knappen. Du kan också trycka på "Enter". Detta kommer att öppna Windows Registereditorn.

2 Klicka på "+" tecknet bredvid "HKEY_CURRENT_USER" för att visa mapplistan. Navigera till mjukvara, Microsoft, Windows, aktuell version och sedan Internetinställningar.

3 Högerklicka på registervärdet för "MaxConnectionsPerServer." Välj "Ändra" på snabbmenyn och välj "Decimal" i bassektionen. Ändra värdet i textrutan till 6. Klicka på "OK" för att spara ändringen.

4 Högerklicka på registervärdet för "MaxConnectionsPer1_0Server." Välj "Ändra" på snabbmenyn och välj "Decimal" i bassektionen. Ändra värdet i textrutan till 8. Klicka på "OK" för att spara ändringen.

5 Välj Arkiv rullgardinsmenyn och klicka sedan på "Avsluta" för att stänga Registereditorn.

Dr. TCP Utility

1 Gå till Dr. TCP nedladdningssida på DSLReports. Klicka på "DRTCP021.exe" fil och spara den på skrivbordet. Dubbelklicka på den nedladdade filen för att installera programmet.

2 Dubbelklicka på ikonen Dr TCP på skrivbordet för att öppna programmet.

3 Ändra värdet för TCP-mottagningsfönstret genom att ange 65535 i textrutan. Ändra alternativen för Window Scaling, tidsstämpling, Selective ACK, Path MTU Discovery och Black Hole Detection alla till "Standard".

4 Ta bort värdet för Max Duplicate ACK: ar, och TTL så de är båda tomma.

5 Klicka på pilen för att visa list val för Kortinställningar. Välj din adapter typ från de tillgängliga alternativen. Detta kommer att vara kortet för höghastighets eller ADSL-anslutning.

6 Ändra värdet för IPMTU genom att 1500 i textrutan. Klicka på "Apply" för att spara ändringar i registret.

7 Starta om datorn för att ändringarna som gjorts i registret ska börja gälla.