Hur utforma ett daghem rum

Hur utforma ett daghem rum


Dagvårds rum tillåter barn en plats att spela och använda sin fantasi utan att oroa om vad de inte kan röra. Utforma ett daghem rum med den extra sovrum och skapa den perfekta lekplats för barn.

Instruktioner

1 måla väggarna i dagvården rum i ljusa färger, såsom gult. Dekorera rummet i ljusa, klara färger, men stick med grundfärgerna så att barnen kan identifiera dem.

2. Dela delar av dagvårds rum i typ av verksamhet, såsom klä upp och hantverk. Använd små bokhyllor eller rumsavdelare för att dela upp delar av rummet.

3 ger gott om lagringsutrymme för barnleksaker. Använd små bokhyllor för lagring och placera små plastkärl på hyllorna för att göra provisoriska lådor. Märk facken efter typ av leksak.

4 Separata leksaker i soptunnor efter typ eller storlek, så att de lätt kan hittas. Detta kommer också att hjälpa till sanering ändamål eftersom barnen kan hitta där leksaker går baserat på deras typ av bin.

5 Placera en barn storlek bord med stolar i rummet där barnen kan sitta och göra hantverk.

6 Håll vassa föremål och gifter, såsom hantverk saxar och rengöringsprodukter, i höjderna barn inte kan nå, eller ut ur rummet helt och hållet.

7 Täck eluttag med plast utlopp täcker att skydda barn från elektriska stötar.