Hur att dekorera en maträtt skåp

Hur att dekorera en maträtt skåp


Dekorera en maträtt skåp verkar enkelt nog. Men det är inte tillräckligt för att bara ställa rätter i och glömma dem. För att maximera effekten av ditt skåp, gå igenom och eftertänksamt ordna rätter och servering bitar. Om du inte älskar att titta på det, inte lägga den i skålen skåpet. Hitta en låda eller annan skåp för att dölja det när du inte använder den. Börja med bara hyllor, plats rätter med omsorg och gör det personligt med dyrbara minnessaker.

Instruktioner

1 Placera stora objekt först. Prop serverar fat längs ryggen på hyllorna. De ger en slående bakgrund till din omhuldade rätter. Tyngsta poster gå på bottenhyllor för visuell balans.

2 Ordna tallrikar på plattan står med jämna mellanrum längs varje hylla. Se till att plattorna är centrerade bakom glasdörrar.

3 Layer medföljande bitar av en kuvert framför varje tallrik. Till exempel, prop sallad plattan mot tallrik, sätta en kopp och fat framför plattorna på ena sidan, och tillsätt soppskål på den andra sidan.

4 Fyll i kala fläckar med prydnadssaker och favorit minnen. Poster såsom salt- och pepparkar, socker och creamer apparater eller inramade familjebilder ger skärmen personlighet och intresse. Överväg att lägga små arrangemang av torkade blommor för ytterligare färg och konsistens.

5 Stäng skåpdörrar att granska arrangemanget, och justera objekt som behövs så att de syns tydligt.