Hantverk med tyg lämningar

Hantverk med tyg lämningar


Oavsett om du är en ivrig avlopp eller har ärvt någons stash, tyg rester - dessa bitar för små för att använda på ett traditionellt sätt, men alltför stora för att kasta bort - kan vara orsak till frustration ... Eller, de skulle kunna utgöra grunden otaliga projekt för att vända rester i stora dekorativa eller praktiska bitar för dig själv eller att använda som gåvor.

sömnads~~POS=TRUNC

Med bara tre längder av överblivet material och en mycket enkel stygn, mode egna tyg blommor Om du har en större samling av rester, överväga att skapa ett täcke helt i skrotbitar. Det finns böcker tillgängliga om du behöver specifika mönster eller instruktioner och flera webbplats ger tips och mönster också.

Icke-Sömnadsprojekt

Du kan använda tyget rester att skapa en täckt anteckningsbok. Medan processen är ganska inblandade, för någon som inte bryr sig om att sy detta kan vara ett stort projekt. En enklare projekt vore att skapa magneter av tyget klipp genom limning dem på undersidan platt-stödda glaskulor, använda dem för att täcka knappar som du sedan bifoga en magnet, eller genom att montera och limning tygstyckena inne för begagnade kapsyler .