Hur kan jag göra min egen Wall gränser?

Hur kan jag göra min egen Wall gränser?

Hur kan jag göra min egen Wall gränser?

Begränsa dig till affären vägg gränser begränsar dina färg och designalternativ när man planerar rummet inredning Använd dina kreativa färdigheter för att skapa en-av-a-kind vägg gränser som innehåller färg, stenciler eller repurposed mallar gjorda av objekt som du redan har i huset . Du behöver inte vara en konstnär för att skapa intressanta och nya vägg gränser; allt du behöver är inspiration och en kärlek till kreativa idéer för att göra ditt hem en plats som speglar din personlighet.

Garantera en ren Outline

Fästa en längd av sträng till en ände av väggen med tejp. Reel ut till den andra änden av väggen och fäst den med mer tejp. Lägg ett vattenpass längs strängen i mitten av väggen och se till att linjen är rak. Flytta en ände av strängen uppåt eller nedåt för att korrigera vid behov. Alternativt köpa en krita linje och skaka behållaren för att säkerställa en jämn fördelning. Rulla ut en ände av krita linje och antingen spik den till en ände av väggen eller begär en hjälpare för att hålla det där. Förlänga linjen till den andra änden av väggen och kontrollera nivån av linjen med vattenpass. När absolut nivå, dra linjen så spänd som möjligt mot väggen. Be en medhjälpare för att plocka upp linjen i mitten av väggen tills hon känner bandspänningen, och snäpp tillbaka mot väggen. Oavsett om du använde sträng eller krita, köra en längd av maskeringstejp längs linjen, se till att det fäster på väggen. Mät vad gränsen bredd du behöver längs linjen, med hjälp av en linjal hålls vertikalt, och markera varje punkt i blyerts. Kör en annan längd maskeringstejp längs den andra linjen. När din design är klar, och tejpen har tagits bort, kommer kanterna på gränsen vara rak.

Måla

Det finns flera metoder som du kan använda för att applicera färg på din vägg i ett intressant mönster. Till exempel lägger en pensel med en färg som matchar eller kontrasterar med de viktigaste färgen i rummet, och sandskädda färg slumpmässigt längs väggen mellan banden. Låt torka och upprepa med en annan färg. Använd en gammal panna scourer eller en bit skum, doppas i färg och dabbed på väggen, för att lägga till intressanta konsistens. Doppa en fast, torr pensel eller en gammal tandborste i färgen, och rikta en fin sprutdimma färg längs väggen genom att köra fingret stadigt längs borsten.

schabloner

Gör dina egna stenciler från akryl folie med en hobbykniv. Rita och klipp ut ett geometriskt mönster på banan; flytta schablonen längs väggen när du är klar sektioner för att bilda ett upprepande mönster. Lägg till fina detaljer, när färgen är torr, med en spetsig borste och noggrann handmålning. Alternativt, sprayfärg lätt över skelett av torkade blad, lämnar bleka silhuetter när du tar bort bladen, eller skapa slumpmässiga mönster genom att spraya runt geometriska former. Ett annat alternativ är att använda en stippling borste. Doppa änden av borsten i färgen och badda den på en trasa eller pappershandduk; när borsten är mestadels torrt, badda borsta flera gånger på din stencil mönster för att skapa en halvgenomskinligt färgeffekt.

dekorationer

I stället för att experimentera med färg, köpa påsar av olikfärgade glaspärlor av varierande storlek. Limma pärlorna slumpmässigt längs gränsen, eller använda dem för att skapa mönster och mönster. Både curlicued linjer och torg av pärlor är effektiva; experiment genom att designa mönster på papper tills du hittar din favorit. Anbringa pärlorna med ett lim som torkar till en klar yta. Håll den del av väggen som ska dekoreras i samma färg som resten av rummet eller måla det en annan färg innan du använder pärlorna.