Hur man blir en University Research Assistant

Hur man blir en University Research Assistant


Forskning assistent finns främst i forskarskolan i nivå med magisterexamen eller doktorsexamen. Dessa positioner är mycket konkurrenskraftiga. Många ger en generös stipendium och några subventionera undervisning kostnader också. Assistent beviljas på institutionsnivå, och det är där sökningen ska börja. Om du redan är i forskarskolan, så ska du prata med ordföranden för din avdelning om assistent möjligheter. Viss forskning assistent annonseras landet och vissa annonseras inom endast institutionen.

Instruktioner

1 Tänk på forskarskolan långt innan du uppgraderar med din kandidatexamen. Delta i campus aktiviteter som kommer att förbättra ditt CV när de ansöker till forskarskolan. Till exempel, om du är intresserad i veterinärmedicin, söka möjligheter att hjälpa professorer på din nuvarande universitet. Undersök praktik med lokala humant samhälle eller en lokal veterinär kontor.

2 Skriv ett övertygande personligt uttalande för forskarskola ansökan. Uttalanden är i allmänhet mellan 700 och 900 ord och ge antagnings personal en möjlighet att lära känna dig bättre. Några tips om att skriva personligt uttalande: * Fokusera på vad som är unikt dig. * Skriv i den aktiva rösten (ämne och verb ska vara nära varandra utan onödiga prepositionsfraser). * Skriv en övertygande första stycket (här är där du kan koppla läsaren). * Undvik hänvisningar till gymnasiet erfarenheter eller kontroversiella ämnen. * Skriv om forskningsområden du är intresserad av att driva och varför.

3 Forskning skolor som har professorer forskar inom området där du är intresserad. Webb-profiler av professorer ofta anspelar på sina forskningsintressen. Hitta en professor som forskar inom ditt område och kontakta henne om möjligheter på den särskilda universitet.

4 Anteckna deadlines. Alla universitet och avdelningar har ansökningstidens slut. Du kan behöva ta examen antagning prov som GRE, GMAT eller MAT för att tillämpa. Dessa prov kan endast erbjudas ett par gånger per år i ditt område. Du behöver dina poäng när du ansöker, så planera därefter.

5 Applicera på minst sex skolor. Forskarskolan är konkurrenskraftig. Betrakta det geografiska område du söker i fråga om kostnader för att bo, resa tillbaka hem och tillväxtmöjligheter i din disciplin.