Hur kan jag bygga en lastbil Camper?

Hur kan jag bygga en lastbil Camper?


Tillsats av en husbil till en pickup kan göra fordonet mer användbart. Bygga dina egna sommarlägret kan du välja husbilen har viktigast för dig.

Inramning och Attachment

Ta detaljerad mätning av trucken. Detta kommer att avgöra dimensionerna för husbil. Bygg ramen från svetsad aluminium eller träreglar. Konstruera ram med en basinsats med måtten på lastbilens flak. Denna öppen box fäster sedan till skenor som bulten för att kanterna på sängen. Vägg inramning sträcker sig upp och över hytten. Taket inramning fäster sist, gå skåpen.

Mantlar och isolering

Täck av utsidan med plywood, PVC eller aluminium ytterväggar. Glasfiber används också, men det ger en större utmaning under installationen, eftersom det är bräcklig. Bolt sidospår över inramning medlemmarna i väggar och tak. Mantel det inre av basinsats med plywood. Klipp och lim skum ombord isolering mellan reglarna.

Dörrar och fönster

Prefabricerade fönster och dörrar är tillgängliga för campare. Om du planerar att använda fönster, lämnar utrymme i höljet för att infoga dem. Skruva fast gångjärn för dörrar på sidorna av den öppna bakre änden av husbil. Bolt eller nit fönster skären på väggen inramning som omger dem.