Hur designa din egen gravsten Plaque

Hur designa din egen gravsten Plaque

Hur designa din egen gravsten Plaque

Designa din egen gravsten plack är det enda sättet att vara säker på att du är nöjd med produkten. Om du lämnar upp till dina sörjande, kan det sluta med en plakett som inte passar dig eller beskriva vem du var. Följ dessa steg för att se till att din gravsten kommer att uppmärksammas och ihågkommen.

Designa din plakett att matcha din personlighet. Om du är en tyst en anspråkslös person, en enkel gravsten, monterad platt på din tomt, skulle vara perfekt. Men om du är levande person som alltid vill göra ett uttalande, gå för en stor, upprätt gravsten. Denna typ kommer att bli dyrare. Välj en gravyr som säger något om dig. Om du är religiös, gå med en religiös etsning. Om du är i bilar, har din favorit bil ingraverat på din gravsten.

Välj din gravskrift. En liners är billigare och effektivare, såsom "Jag sa att jag var sjuk." Du kan också sätta din tro i din gravsten, som själen som vilar under gravsten i Thurmont, Maryland, "Här ligger en ateist, uppklädd och ingenstans att gå." Du kan också välja ett epitafium som är mer sentimental och anger dina prestationer som Alexander den store. Hans gravsten läser, "En grav räcker nu honom för vilken världen var inte tillräckligt." Oavsett vad du väljer, se till att epitafium på gravsten säger något om dig som folk kommer ihåg.

Skapa en skiss av din gravsten och gravskrift och ta den till en gravör. Det finns specialiserade gravörer för gravstenar och plack. Om du känner att du har tillräckligt med tid, kan du lära dig att gravera det själv som en gåva till din familj. Anställa en gravör är dyra, men de är duktiga på sina jobb och du är säker på att vara nöjd med resultatet. Du kan även ha en granit eller marmorstaty av dig själv på samma sätt som Jim Morrison eller Johnny Ramone.

Spara gravsten som en överraskning för din familj. Berätta bara en pålitlig person var du hittar din gravsten, och när det är dags, är din familj säker på att ha en minnesvärd sista gåva från dig. Som Mel Blanc gravsten stater, kommer det att vara din sista "Det är alla Folks!"