Paintless Dent borttagning Instruktioner

Paintless Dent borttagning Instruktioner


Kommer du ihåg professor från "Gilligans Island"? Denna klassiska TV karaktär kan göra allt från ett rep och en kokosnöt. Du kan också ha en "professor ögonblick" nästa gång du hittar en buckla på bilen. Allt du behöver är en hårtork och en luft duster (sprayflaska produkt som används för damm datorskärmar och tangentbord). Med dessa två husgeråd, kommer du att kunna ta bort de flesta bucklor från bilen utan att behöva besöka verkstaden eller få en ny lack.

Instruktioner

1 Ställ hårtork på högsta nivå. Rikta den mot buckla och hetta i minst en minut. Uppvärmningsprocessen kommer att orsaka att molekylerna i metallen att röra sig bort från varandra.

2 Ta flaska luft dammvippa, vända den upp och ned och spraya buckla. Sprutning medan flaskan är upp och ned detta kommer att orsaka flytande koldioxid att komma ut. Flytande koldioxid är en extremt kall frysmedel - och anledningen till att du behöver bära handskar, skyddsglasögon och ansiktsmask.

3 Låt den vätskeformiga koldioxiden kvar på buckla under minst en minut. Den extrema kylan av vätskan kommer att orsaka de tidigare upphettade metallmolekyler för att dra ihop sig snabbt. Detta kommer att bringa metallen att dra ihop sig och dyker upp. Var mycket försiktig när sprutning av vätska på din bil. Det kan orsaka skada om du kommer i kontakt med den. Se till att bära skyddskläder som anges ovan.

4 Rengör all överbliven vätska med en trasa eller hushållspapper.