Så här styr Scorpions i Arizona

Så här styr Scorpions i Arizona


Medlemmar av arachnid familj, skorpioner kännetecknas av fyra par ledade ben och en lång, segmenterad svans. Spetsen av svansen har en giftig stinger. Det finns cirka 1300 arter av skorpioner i hela världen, och cirka 30 arter lever i Arizona, lockade till statens varmt och torrt klimat. Av dessa är det bara bark skorpion anses farlig för människor. Scorpions vila på dagen och jagar på natten, så de ser för perfekta platser att vila i värmen på dagen.

Instruktioner

1 Rengör din gård. Eftersom Arizona klimat är varmt och torrt och skorpioner gillar inte temperaturer högre än 37,8 ° C, de ser för befrielse i valfritt antal platser som håller dem svalna. Ta bort allt skräp, såsom skräp, stockar, stenar, tegelstenar, leksaker, skor och andra klädesplagg, föreslår University of California är integrerat växtskydd Management Program. Det viktigaste området för att rengöra runt är ditt hem stiftelse, som skorpioner gömmer sig under skräp det kan ha enkel tillgång till ditt hus.

2 Prune eller ta bort träd och buskar mot eller hänger över ditt hus. Vissa Arizona husägare har palmer och andra växter som trivs i det lokala klimatet. Men skorpioner hitta barken av palmer, liksom andra buskage, inbjudande, svala ställen att gömma sig. Beskärning eller ta bort träd och buskar kommer att skära av en väg som Scorpions kan användas för att ange ditt hus.

3 Bli av eventuella träflis eller andra kompostliknande produkter i din trädgård eller andra områden. I Arizona, är kompost används i stor utsträckning runt träd och andra växter för att hålla fukt och skydda rötter från förbränning. Även om detta kanske låter drastiskt, träflis är en idealisk gömställe för skorpioner, som kompost ger befrielse från solen och mycket eftertraktade fukt från vattning.

4 Använd Tätningen och täta att Scorpion-bevis ditt hus. I Arizona, är det särskilt viktigt att se till att ditt hus är lufttät för att hålla kall luft in och varm luft ut. Emellertid kan det finnas en mängd platser där skorpion kan scurry in i ditt hus. Tätt täta dörrar och fönster med weathers och täta eventuella hål eller sprickor, såsom i taket, rör, takfot, butiker och slang område.

5 Eliminera vattentäkter. Eftersom vatten är en bristvara i Arizona torra klimat, kommer Scorpions söka det. Några av deras favorit tillflyktsorter är köks- och badrumsarmaturer och sänkor. Åtgärda eventuella läckande kranar, inte lämna stående vatten någonstans och plocka upp våta handdukar från golvet. Tomma sällskapsdjur rätter på natten.

6 Använd insektsfällor och beten att döda skorpionen livsmedelsförsörjning. I Arizona, skorpionen viktigaste livsmedel är insekter såsom syrsor och myror. Ställ in fällor runt fönster och dörrar. Vänster med ingen källa för näring, kan skorpioner lämna.

7 Använd bekämpningsmedel för att döda skorpioner. Dessa inkluderar pulver, lim fällor och sprayer. Följ instruktionerna noga. Placera bekämpningsmedel i hemmet stiftelse. Också sätta det i och utanför huset runt eventuella startpunkter.