Hur man skapar en Adobe Stamp

Hur man skapar en Adobe Stamp


PDF-skapande program Adobe Acrobat ger förutsättningar för att skapa egna stämplar, ungefär som en gummistämpel på elektroniska PDF-dokument. Den anpassade stämpel funktion gör det möjligt att skapa dynamiska områden, såsom datum och tid. Detta innebär att du kan skapa ett godkännande stämpel som infogar information såsom ditt namn utan att skriva in det manuellt. Att skapa en Adobe Acrobat stämpel, måste du ställa in din identitet Inställningar, skapa stämpeln och lägga till dynamiska element.

Instruktioner

1 Öppna Adobe Acrobat.

2 Klicka på menyn "Redigera" och välj "Inställningar". Välj "Identity" i listan över kategorier. Ange ditt namn, företagsnamn och e-postadress.

3 Leta upp en bildfil som du vill använda för stämpeln bild, till exempel en företagslogotyp. Om du vill skapa en bild som visar "dokument som mottagits" eller "Godkänd" skapa bilden i ett grafikprogram, som Photoshop eller Paint. Spara filen som en bildfil (JPG). Beskära den nedåt för att vara så liten som möjligt (under 100 kB är bäst).

4 Börja skapa din stämpel genom att klicka på menyn "Verktyg". Välj "Comment & markering, stämplar, skapa egen stämpel." "Skapa egen stämpel" dialogruta öppnas.

5 Klicka på "Välj Bilden egen stämpel" och bläddra för att välja den bild som du ska använda. Välj "Mina beställnings- stämplar" som kategori. Ange ett namn för den stämpel du kommer att skapa. Klicka på "Down Sample Stamp för att minska filstorleken." Klicka på "OK." Stämpeln är nu tillgänglig under "Verktyg, Kommentar & markering, stämplar, min beställnings- stämplar." Stämpeln bild visas på skärmen.

6 Klicka på menyn "Redigera" och välj "Inställningar". Klicka på kategorin "Allmänt". Markera kryssrutan för "Använd enskilda tangenter för att komma åt verktyg." Klicka på "OK." Denna funktion gör att du enkelt redigera dynamiska fält på frimärket.

7 Gör stämpel dynamisk genom att öppna den dynamiska stämpelfilen som är förladdad med Acrobat. Öppna filen som ligger på "Program Files \ Adobe \ Acrobat \ Acrobat \ plug_ins \ Kommentarer \ Stamps \ ENU \ Dynamic.pdf."

8 Välj en stämpel som visar vilken typ av fält som du vill använda, till exempel namn, datum och klockslag. Det namn som visas är en platshållare för ditt namn in i Identity inställningar. Tryck på "R" på tangentbordet för att välja ett fält. Högerklicka på fältet du vill kopiera. Välj "Redigera Kopiera."

9 Öppna PDF-filen med den egna stämpeln du just gjorde. Det ligger i "Documents and Settings \ [användarnamn] \ Application Data \ Acrobat \ Frimärken." Varje anpassad stämpel fil du gör automatiskt placeras i den här mappen. PDF-filen öppnas i Acrobat.

10 Klicka på "Redigera, Klistra in" för att klistra in dynamiskt område på frimärket. Tryck på "R" för att välja fältet. Ändra storlek och flytta fältet till önskad plats. Dubbelklicka på fältet för att ange utseendet på dynamiskt område.

11 Upprepa steg 7 till 10 om du vill lägga till flera dynamiska fält till din stämpel.

12 Klicka på "Arkiv, Spara" för att spara filen i den aktuella mappen.

13 Öppna en PDF-fil där du vill placera den egna stämpeln. Välj "Stamp" verktyg för att tillämpa den på sidan. Platshållartexten kommer att ersättas av din identitetsinformation.