Om Bead gardiner

Om Bead gardiner


Bead gardiner är mer populär än någonsin och erbjuder en bit av en annan utsmyckning val. Det finns flera typer finns idag än någonsin tidigare. Bead gardiner kan användas i mer innovativa sätt, inte bara för att ta över platsen för mer konventionella dörrar.

Historia

Bead gardiner har faktiskt funnits i hundratals år. De tros ha sitt ursprung i Orienten och deras popularitet utvidgas till Europa. De var en mycket framträdande inslag i de franska områdena i Nordafrika. I Amerika, pärlor gardiner blev populär under 1960-talet, delvis på grund av påverkan av filmerna som sattes på platser som Asien och Nordafrika.

typer

Bead gardiner är tillverkade av en mängd olika material, inklusive akryl, trä, glas, bambu, skal, metall, plast, handmålade bambu, faux metall, speglar, kristaller och ädelstenar. Det finns standardtyper av bead gardiner samt skräddarsydda de som är gjorda av en kombination av olika slag.

Funktioner

Bead gardiner kommer inte att ge mycket integritet, oavsett hur nära varandra pärlorna är uppträdda. Bead gardiner kan vara ledig eller elegant, beroende på vilken typ av pärlor som används. De är lätta att göra själv och är inte dyrt. De handmålade bambu pärla gardiner är konstverk.

Fungera

Bead gardiner kan användas för en mängd olika funktioner. De kan användas för att täcka en hel dörröppningen eller genom användas som rumsavdelare, genom att hänga dem på varje sida av ett utrymme mellan två rum. Bead gardiner används också som fönster gardiner, säng gardiner eller skärmtak. De kan också användas för att partitionera ett rum i två sektioner, separera sovalkov, hemmakontoret eller lagringsutrymme från bostadsyta i en studio.

missuppfattningar

Människor tenderar att tänka på bead gardiner som något som bara hör till 1960-talet eran, eller något som ska användas för att spärra av köket i en restaurang och gjorda av billiga material. Men pärla gardiner är mycket mer.