Hur man skjuter en Gibbs 1903A4

Hur man skjuter en Gibbs 1903A4


Skjuta 1903A4 Gibbs gevär kan vara lite skrämmande. Dessa gevär är borr gevär som har reproduktions optik installerade att liknar de ursprungliga prickskyttegevär från andra världskriget. Den 1903A4 Gibbs gevär är ett bra substitut för en mycket dyrare 1903A4 Springfield gevär. Med lite praktiken 1903A4 gevär kan vara mycket noggrann.

Instruktioner

Skjuta den 1903A4 Gibbs Gevär

1 Inspektera geväret för att säkerställa att ingen Cosmoline rostskydds eller fett förpackning lämnas in i hålet eller kammaren. Se till att M73B1 Weaver omfattning är ordentligt ansluten till mottagaren av vapnet.

2 Ställ in en pappers mål på 100 yards. Öppna bulten och sätt fem M2 30-06 patroner antingen manuellt eller med en strippa klipp. Stänga bulten. Geväret är nu redo att avfyras.

3 Se till att du skjuter från en mycket stadig position och skjuta de första fem omgångarna på 100 yard målet. Dessa första omgångarna kommer att ge skytten en uppfattning om vilka typer av justeringar han eller hon behöver för att göra till vindfång (ligger på toppen av räckvidden) och höjd (sitter på sidan av räckvidden) vreden på omfattningen.

4 Gör nödvändiga justeringar antingen vind- och eller höjd knoppar att få strejk rundor på att rikta. Do not get avskräckt eftersom det kan ta lite tid men med lite övning den 1903A4 Gibbs är i stånd att leverera en fjärdedel storleksgrupp på 100 yards. Var beredd på att skjuta flera klipp av ammunition för att noggrant justera vapnets räckvidd.