Hur man använder Magic Jack med min dator Off

Hur man använder Magic Jack med min dator Off


Plugga din hemtelefon till Magicjack, en liten tändsticksask storlek enhet som passar in i en dators USB-port, ger användaren möjlighet att prata med någon i USA eller Kanada gratis. Som en Voice over Internet Protocol (VoIP) leverantör, driver Magicjack använder en dator makt och en Internet-anslutning med hög hastighet. Från och med augusti 2010, då du har datorn avstängd för kvällen, uppleva ett strömavbrott, har datorn ut för reparation, eller hitta dig själv utan en Internetleverantör, kan du fortfarande använda Magicjack på ett par olika sätt.

Instruktioner

1 Anslut din bärbara Magicjack till en annan dator som är ansluten till Internet, sedan vänta på Magicjack programvara för att visas på skärmen som vanligt. Nu kan du ringa telefonsamtal. Du kan använda Magicjack på alla Macintosh-dator eller dator med Windows XP, Vista eller Windows 7. Du behöver inte registrera Magicjack varje gång du använder den, vilket gör enheten bekvämt för resenärer.

2 Om datorn är avstängd eller obrukbar, använder samtalet vidarebefordran funktionen för att överföra din Magicjack telefonnummer till ett annat telefonnummer, så att din fasta, mobiltelefon eller företag per telefon. Gå till Magicjack välkomstsida, klicka på "Mina prenumerationer" och klicka sedan på "Ändra inställning" under vidarekoppling. Kontrollera "Markera för att aktivera vidarekoppling" rutan, och ange 10-siffriga telefonnummer där vill ta emot dina vidarebefordrade samtal. Klicka på "Spara ändringar" när du är klar. På detta sätt kan du fortsätta att lyssna och ta emot telefonsamtal genom att svara på dina andra telefoner - du bara inte kommer att kunna göra telefonsamtal med hjälp din Magicjack. Avmarkera "Kontrollera Aktivera vidarekoppling" rutan för att inaktivera vidarekopplingen.

3 Ta emot samtal till din gratis Magicjack röstbrevlåda när du stänger av datorn. Din Magicjack kommer att fortsätta att ta emot och lagra meddelanden som du tar emot i röstbrevlådan. Du kan kontrollera dina meddelanden på distans med hjälp av någon telefon, ringer din Magicjack telefonnummer trycker stjärna eller asterisk knapp på telefonen, och sedan ange ditt personliga Magicjack röstbrevlåda lösenord när det efterfrågas.

4 Tillgång till röstbrevlådan med hjälp av en annan dator och sedan dra upp det e-postkonto du ursprungligen inrättades med Magicjack. Din e-post får all röst som WAV ljud ljudfiler, och ger dig med telefonnumret till den som ringer, samt tid, datum och längd av meddelandet. Klicka bara på nedladdningen av ljudfilen i din e-post, och standard mediaspelare på datorn kommer att börja spela ljudmeddelande. Du kan använda denna metod som ett alternativ till att ringa ditt Magicjack nummer från en annan telefon.