Hur man gör din egen cheerleading uniformer

Hur man gör din egen cheerleading uniformer


Cheerleading är en stor aktivitet för att lära unga flickor om lagarbete. Flickor inte bara lära sig att arbeta tillsammans, men också att bygga långvariga vänskapsband med andra tjejer på hejarklacken. För att fungera väl som ett team, de behöver för att representera sin skola eller grupp vid sportsligt en uniform. Uniformer kan vara ganska dyr, så gör din egen cheerleading kläder.

Instruktioner

1 Använd en symaskin för att sy trimma längs botten av tennis kjol. Trim ska vara skol eller lagfärger.

2 Välj ut en enfärgad, V-ringad tröja. Se till att detta linne går med laget färger och att alla flickor bär den färgen så uniformer matchar. Prep järn, och låt den värmas upp.

3 Använd järnet att tillämpa stryka på brev till linne. Bokstäverna representerar skolan eller lag och bör tillämpas under den V-form på framsidan av toppen.

4 Använd en nål och matchande tråd att sy runt varje brev. Detta kommer att säkerställa att breven inte lossnar från linne.

5 Spetsar tennisskor med skosnören som matchar laget färger. Eftersom de flesta lag använder två färger, snöra varje sko med en av lagets färger, eller använda samma färg för båda skorna.