Var får jag tag Billiga Futons

Var får jag tag Billiga Futons


Futons är ett bra val för dem med begränsad budget och utrymme. De kan tjäna dubbel plikt i en studentrummet eller lägenhet som en säng och soffa. Vadderade täcken är också en mångsidig val för ett rum som används som en håla eller kontor resten av tiden. En annan fördel med futon är att de är mycket anpassningsbara och lättskötta tack vare avtagbar klädsel. De är också mycket billigare än en traditionell soffa. Där kan du få en billig futon?

craigs

Craigslist är go-to val för många som handlar för används, billiga möbler. Bara besöka webbplatsen, välj din stad eller närmaste storstadsområde, och sök efter futon under möbler kategori. Förutsatt att du är i eller nära en stor stad, bör du ha flera alternativ för att köpa en billig futon. Däremot kan köpa varor från Craigslist har sina nackdelar. Var beredd på att futon inte kan vara i perfekt skick; det kan ha fläckar eller lukter (sällskapsdjur eller rök). För att vara på den säkra sidan, boka ett möte för att visa futon innan du förbinder sig att köpa den. Kom också ihåg att du är i konkurrens med många andra människor för samma futon och det kan ta flera försök innan du hittar den rätta.

Tidning / Vecko Classified Ads

I likhet med Craiglist, kan du kontakta din lokala papper eller vecko publikation som innehåller sekretessbelagda reklam. När människor flyttar, nedgradera eller uppgradera, de kommer att placera objekt som futon till försäljning. Återigen, du är hård konkurrens och futon kan inte vara så bra som annonsen får det att låta. Se det personligen innan du köper, och kom ihåg att du ofta kan göra en motförslag och få en ännu bättre affär på futon.

IKEA

IKEA är den ultimata billig, väl utformade möbler. Det finns en uppsjö av billiga futon alternativ, liksom ett brett utbud av omslag så att du kan anpassa och förlänga livslängden på din futon. IKEA (2009) erbjuder futon för under £ 195, och du har möjlighet att köpa de olika komponenterna separat --- stativ, kuddar och omslag. Eftersom du köper en helt ny futon, behöver du inte att skura det för fel som när man köper en begagnad bit.

Internet Återförsäljare

Ofta är det möjligt att hitta de billigaste nya futon på nätet. Den uppgörelse som du kommer att få kommer att kompensera de fraktkostnader. Välrenommerade webbplatser som Amazon.com och Overstock.com erbjuder prisvärda futon, och Yahoo Shopping är ett bra sätt att jämföra andra återförsäljare.

Möbelaffär Clearances

Utesluter inte din lokala möbelaffärer som alternativ för billiga futon. Du bör dock undvika att betala fullt pris och istället uppmärksamma när de håller säsongsrealisationer. De behöver ofta att rensa ut gamla modeller för att göra plats för de nya modellerna. De semestrar --- efter Thanksgiving och nyår --- och mitt i sommaren (nya modeller kommer i augusti) är vanliga gånger har enorma försäljning. Även om futon är inte i linje med din personliga stil, kom ihåg att du kan nog hitta en cover du på nätet för att helt ändra utseendet.

Andrahandsaffärer

Också överväga shopping på sparsamhet butiker som Goodwill eller Frälsningsarmén. De har ofta ett litet urval av möbler för kraftigt rabatterade priser. Även om det kan vara ovanligt att hitta en futon, som är en särskilt eftertraktad typ av möbler, är det definitivt värt en titt.