Mimmi Pigg Cupcake Idéer

Mimmi Pigg Cupcake Idéer


Den klassiska Mimmi Pigg tema part har aldrig förlorat sitt överklagande för tjejer i alla åldrar. För att matcha Mimmi Pigg tallrikar, koppar, banners eller andra parten inredning, gör cupcakes att samordna med en Mimmi Pigg tema. Oavsett om du väljer att gå med en enkel färgmatchnings idé eller prova en mer konstnärlig strategi, Mimmi Pigg muffins är säker på att vara en hit på festen.

Mimmi Pigg Face Cupcake

Att skapa en Mimmi Pigg huvud, ordna 10 till 20 cupcakes i form av Minnie huvud och öron. Med hjälp av olika glasyr färger, frost varje cupcake att göra en colorblock bild av Minnie Mouse ansikte, öron och båge. Använd svart frosting för öron, näsa och delar av ögonen, en kräm färg för ansiktet och rosa för munnen och kinderna. En stor rosa band fastnat på toppen av cupcake huvudet gör ett utmärkt båge.

Minnie Dress

Den klassiska Mimmi Pigg bär en röd klänning med vita prickar. Detta Mimmi Pigg stil blir åter genom att dekorera muffins med röda glasyr och lägga vit glasyr prickar. En rosa rosett urskilja små band läggs till toppen av varje cupcake bidrar till charmen och Mimmi Pigg känsla.

parti Aktivitet

Party gäster kommer att njuta av att göra sina egna Mimmi Pigg muffins på festen. Ge vanliga muffins, olika godis och glasyr färger för barnen att bygga sin egen version av en Mimmi Pigg muffin. Inkludera färger som svart, vitt, rött och rosa, både glasyr och godis. M & M: s, mini marshmallows, gelébönor och Oreo cookies för öronen är bara några idéer för godis som kan användas för att göra en Mimmi Pigg ansikte på en muffin.

Minnie Trinkets

Det enklaste sättet att dekorera cupcakes att matcha Mimmi Pigg part tema är att placera små Mimmi Pigg prydnadssaker eller leksaker ovanpå cupcake. Ovanpå muffins med ljust färgad, tema samordnade glasyr, plats plast Mimmi Pigg leksaker eller party såsom ringar eller hårspännen. Personliga muffintoppers med varje barns namn finns också, som är ätliga bilder av Mimmi Pigg gjorts speciellt för muffins. Dessa finns tillgängliga från online restailers samt större bageri affärer.