Kart Chain Nitverktyg

Kart Chain Nitverktyg


Flesta gokarts använda en drivkedja för att överföra den mekaniska energin från motorn till rotationsenergi för hjulen. Makt färdas genom nitar i kedjan till bakaxeln. Drivförändringar kedjelängd baserad på banan och övervakas för att göra motorn så länge som möjligt. Drivkedjor bryter ofta ner från slitage och behöver underhåll och reparation.

Emgo Chain Breaker och Nitverktyg

Den Emgo Chain Breaker och Nitverktyg är för nitning mästare länkar som är ihåliga näsa. Det kan bryta kedjor storlek från 35 till 530. Den levereras med pressplattor och tre stift för att passa de flesta standardstorlekar kedja, 2mm, 3mm och 4mm.

Racing Go Kart Cart Lekland Bike Kedjeverktyg

Racing Go Kart Cart Lekland Bike Chain Tool är ett handverktyg göras för att lägga till och ta bort länkar på storlek 35 kedjor.

Motion Pro Chain Breaker Tryck och Nitverktyg

Motion Pro Chain Breaker Tryck och Nitverktyg fungerar på de flesta standardkedjor varierar i storlek från 35 till 530. Det kan nit ihåliga näsa mästare länkar och skjut stiftet helt genom plattan.

CT-2 Chain Breaker Tool

CT-2 Chain Breaker Tool är ett handhållet verktyg som liknar tång. Den finns i tre storlekar, 2mm, 3mm och 4mm att du kan pressa bryta mest vanliga kedjor.

Tusk Chain Pressverktyg

Den Tusk Chain Pressverktyg passar de flesta standardkedjor varierar i storlek från 35 till 530, O-ring, och X-ring. Det pressar mästare länkar för platt installation.

BikeMaster Heavy-Duty Chain Breaker och Rivet Tool

Den BikeMaster Heavy-Duty Chain Breaker och Rivet Tool fungerar på standardkedjor storlekar 35 till 630. Den är gjord av massivt billet stål och levereras med tre tips, storlek 2 mm, 3 mm och 4 mm.

Motion Pro Quad stav Rivet Kit för Jumbo Kedjeverktyg

Motion Pro Quad stav Rivet Kit för Jumbo Kedjeverktyg nitar mjuk näsa mästare kedjor och framgångsrikt driver stiftet helt genom plattan.

Ficka Chain Breaker

Pocket Chain Breaker är ett litet handhållet verktyg för snabb reparation av Go Kart kedjor på språng. Den är tillverkad av massivt stål och fungerar på de flesta standardstorlekar kedja 35 till 530.

Panther Kart Chain Breaker

Panther Kart Chain Breaker säkerställer korrekt användning av länkar för att göra kedjan stark efter reparation. Det fungerar på de flesta standardkedjor storlek 35.