Säkra Material för Lampskärmar

Säkra Material för Lampskärmar


De flesta nya lampor kommer med nyanser som är väl anpassade till lampan stil och konfiguration och helt säkert att ha i ditt hem. Men om om du gör din egen lampa eller renovera en lampa och kommer att skapa lampskärmen samt vara medveten om att vissa material är mindre säkra än andra. Säkra lampskärmar är i allmänhet de som är gjorda av ej brandfarliga material.

Glas

Glas, som är ej brandfarlig, är ett av de säkraste typer av lampskärmar att använda och erbjuder en oändlig mängd olika val. Till exempel kommer den klassiska bankens lampa med en mörkgrön glas lampskärm som avger en klargrön glöd. Den gröna glaset håller ljuset från att vara alltför ljust och försiktigt mjukar det. Andra glas lampskärmar komma i en mängd olika färger och mönster; några med små bubblor i dem och andra med frostat exteriörer för en mer dämpad utseende.

stansad tin

Stansad tin, som är ej brandfarlig, är en annan lampskärm material som utmärker sig för säkerheten. Stansade tenn lampskärmar med sin starkt grov och landsbygdens känsla gå bra med rustik inredning. De blockerar ljuset kommer direkt från glödlampan, så att det endast genom de mönster och mönster stansade i tenn. Detta material gör en säker och unik nyans.

Shells

Skal är en lämplig typ av lampskärm för dem som har gröna, miljövänliga hem eller de som uppskattar nya, icke-traditionella utseende. Skal är i sig genomskinliga och naturligtvis sprida ljuset från lampan, vilket gör dem lämpliga som lampskärmar. Använd stora skal som kompletta lampskärmar för små lampor och glödlampor eller skalade skal bildas i lager och ark för större lampor som behöver större nyanser. Seashell lampskärmar omedelbart ge ett distinkt utseende.