NÄCKROS Crafts

NÄCKROS Crafts


Näckros är en känslig vattenväxt som blommar stora vita, gula, rosa eller röda blommor. Blommorna är täckta i många kronblad som omger en klargul centrum. På grund av sin delikata skönhet, näckrosen blommar gör en attraktiv konstverk. Försök skapa näckrosor genom en mängd olika hantverk, bildar dekorativa blommor att använda som tillbehör eller andra hantverk projekt.

Flytande vatten Lily Craft

Skapa flytande näckrosor och sätta dem i en pool för att dekorera för ett parti eller i en skål med vatten för att fungera som en bordsdekoration. Skär en platt hjärtat form av en skumplatta och färg det med en grön markör för att skapa näckrosblad. Skapa blomman genom att skära av den nedre änden av en skumkoppen, mätning 1 tum i höjd. Skär små trianglar från den skurna änden för att skapa utseendet på stigande kronblad. Fäst blomman till näckros med en metallfästelement och limma en liten, gul pom-pom över fästanordningen för att skapa den gula centrum.

Plastsked Näckros Craft

Gör en dekorativ näckros blomma ut ur plastskedar. Använd vita plastskedar för en vit blomma eller färgade skedar för en färgad blomma. Använd starka sax för att ta bort handtaget från fem plastskedar, vilket innebär att endast ca 1/4 tum är ansluten till sked sektionen. Skär en cirkel 3-tums diameter från en bit kraftig kartong. Limma skedar jämnt runt utsidan av kartong, limning ned 1/4-tum av handtaget som återstod. Upprepa processen med fem skedar, men vinkeln dem uppåt och limma dem något närmare den mellersta delen av kartong. Upprepa igen med fyra skedar, vinkla dem uppåt och närmare mitten. Limma en gul knapp i mitten av blomman. Skär två blad från en bit av gröna filt och limma dem till botten av kartongen.

Papper Näckros Craft

Skapa en pappers näckros och limma det på inbjudningar, presentpåsar eller använda den som en brosch genom att fästa en nål eller brosch tillbaka. Vik en fyrkantig bit origami papper i fyra sektioner och sedan vika den. Gnida lim över ytan av pappret och vik alla fyra hörnen in i centrum. Vänd på papperet och täcka ytan med lim. Vik alla fyra hörnen i mitten igen. Vänd på papperet tillbaka över när limmet har torkat. Dra hörnen på flikama ut och bildar kronblad. Vänd tillbaka över och dra kronbladen, skapar formen av en näckros blomma. Skapa en annan papper blomma och limma det i den första, trycka in den så att den passar. Limma flera guldpärlor i centrum. För att göra det sista, borsta två lager lack över den färdiga blomman.

Clay Näckros Craft

Gör en näckros av färgglada lera och använda den för att lysa upp en hylla eller vägg Cubby. Använd grönt för att skapa näckrosblad och vita eller rosa för blommorna. Rulla grön lera ut och använda en vass kniv för att skära lily-pad former. Kavla ut den färgade lera och skär långa kronblad former. Tryck på undersidan av de kronblads former tillsammans och pekar spetsarna uppåt. Rulla en liten cirkel av gula lera och placera den i mitten av kronbladen. Ställ blomman på lily pad och säkra dem tillsammans genom att linda tunna smycken tråd genom dem. Ställ den i solen för att torka.