Hur man använder en Yankee Candle Värmeljus Burner

Hur man använder en Yankee Candle Värmeljus Burner


Michael J. Kittredge av västra Massachusetts grundade Yankee Candle på 1960-talet; Det hela började när han behövde för att köpa sin mamma en gåva, men inte har några pengar. Med ren uppfinningsrikedom, smälte han några kritor och experimenterade med dofter, skapa sitt första ljus, som han sålde till en granne. Nu Yankee Candle är en av de förgrunden dekorativa ljustillverkare i USA, som säljer burk ljus, votive ljus, doftande bambupinnar, stora platta ljus "tårtor" och värmeljus. Du måste iaktta försiktighet och omsorg vid användning av värmeljus brännare.

Instruktioner

1 Ta bort alla förpackningar som kom med Yankee värmeljus brännaren och kasta bort den. Ta bort alla brandfarliga material från området.

2 Ta tag i värmeljus brännaren och vrid den mot dig. Placera en värmeljus ljus i det angivna området. Placera värmeljus brännaren så att den står på en plan, stabil yta.

3 lätta din match eller eldkastare. Anslut veken av Värmeljus ljus med lågan. Låt värmeljus ljus att brinna längre än fyra till sex timmar.