Hur man bygger en skateboard eller BMX Ramp

Hur man bygger en skateboard eller BMX Ramp


Både skateboard och BMX ramper har en liknande konstruktion. En vanlig ramp används för skateboard och BMX ridning, kallad kick ramp, har en enkel arkitektur bestående av en bas med en lutande ramp. En annan populär ramp typ, kallad quarter pipe, har en halv U-formad utformning. Att bygga en skateboard eller BMX ramp gör förarna att få privilegierad tillgång till rampen i stället för att behöva göra en resa till den lokala skate eller BMX park.

Instruktioner

1 Placera en bris blockera sidled på plats i det område som du vill bygga rampen. Mät fyra meters avstånd från vinden blocket och lägga en annan vind blocket i sidled. Stapla en vind-block på toppen av var och en av de första två slaggblock.

2 Rest en av de fyra fot sidorna av 3/4 tum tjock plywood på de två uppsättningarna av staplade slaggblock. Mät fyra fötter ner 4x4 tum bit av virke. Skär 4x4 tums timmer vid fyra fot mätning med sticksåg.

3 Skjut fyra fot lång 4x4 virkesstycke under plywood. Tryck 4x4 virkesstycke så långt bort från vind block som du kan för att skapa stöd för rampen.

4 Placera plåten horisontellt på kanten av den lutande plywood som vidrör marken. Dra plåten tills ungefär hälften av den hänger utanför plywood och vidrör marken. Borra fyra skruvar längs två fot lång överkant plåt, avstånd skruvarna ut sex inches isär.

5 Rid din skateboard eller BMX cykel uppför rampen och tillbaka ner igen för att kontrollera arkitekturen av rampen.