Ruby gåvor för en 40: e bröllopsdag

Ruby gåvor för en 40: e bröllopsdag


Ruby representerar den traditionella gåva temat för en 40: e bröllopsdag. Den röda färgen på den fantastiska ädelsten symboliserar hjärtat och kärlek, allt som ett äktenskap bör vara full av. Ge din make en traditionell ruby gåva för att fira dina 40 år gift salighet.

Smycke

Överraska din älskade make med ett smycke med en rubin för en 40: e bröllopsdag gåva. Du kan välja från sådana bitar som en ring, örhängen, halsband, hänge, armband, slips klipp, manschettknappar, fickur, armbandsur eller brosch. Smyckena kan vara i form av ett hjärta eller graverad med ditt bröllop daterar, din makes namn eller en kort kärleksbudskap.

Vin och dricka Tillbehör

Ge din make vin eller dricka tillbehör i en rubinröd färg som en 40: e bröllopsdag gåva. Ge honom en flaska rött vin från året som du var gift. Det kan också vara en flaska av samma märke av vin du delat på din bröllopsdag. En annan kreativ idé är att ta din make till en vingård för en turné, vinprovning eller ens göra din egen rött vin. Dricka tillbehör som vinglas kan ges i en röd färg eller med röda hjärtan eller motiv ingraverat på glasen.

Fotoramar

Fira din 40: e bröllopsdag genom att ge din make en romantisk bildram. Välj en tavelram som har ruby-färg för att representera den traditionella gåva av en rubin utan att bryta mot banken på den faktiska pärla. Ge en ram som har ett citat eller en fras som rör kärlek eller en som läser, "Happy 40: e bröllopsdag." Ramen kan också vara graverad med dagen för ditt bröllop och ditt namn. Välj en av de ursprungliga bröllop fotografier att visa inuti ramen.

Konst

Presentera din make med en meningsfull konstverk som innehåller en rubin som en 40: e bröllopsdag gåva. Välj från en bit av keramik, hantverkare glasskål, antik rubinglas, röda kristallen heminredning, kanfasmålning eller skulptur i en rubin färg. Om du är konstnärligt begåvad, skapa ditt eget konstverk som presenterar en röd färg som speglar din relation. Andra alternativ är att anställa en professionell konstnär att skapa något eller köpa konst från ett galleri eller butik.