Hastighet Needle verktyg för Rug Hooking

Hastighet Needle verktyg för Rug Hooking


Det tar en enda matta gör verktyg eller en kombination av verktyg för att skapa en stans nål matta, även känd som en nål stans matta. De verktyg som är inblandade i processen för tillverkning av en stans nål matta kan vara stansen nålen, Oxford nål och / eller hastigheten nålen.

Speed ​​Needle

Medan en traditionell stans nål liknar en liten metallkrok på ett handtag, liknar en hastighet nål en eggbeater. En hastighet nål kallas ofta och säljs som "hastighets krokar" även om det inte har en krok. Hastigheten nålen stansar garnet genom underlagsmaterialet, även känd som munk tyg, och tillåter crafteren att styra slingorna mer exakt, vilket sparar tid.

Electric Punch Needles

Många konsthantverkare kallar elektrisk punch nålar hastighet nålar. Eftersom nålarna är elektriska, de tillåter användaren att skapa en matta snabbare och enklare än de icke-elektriska versioner.

Den Tufting Tool

Enligt Garn Crafters webbplats är tuftning verktyget en hastighet nål som tillåter crafter att skapa många perfekta matta loopar varje minut. Hantverkare kan enkelt styra storleken och avståndet mellan slingorna, skapa snyggare mattor.