Hur man drar en riktig häst

Hur man drar en riktig häst


Rita en realistisk häst kan vara en långdragen process för någon artist, men att skapa bilden behöver inte vara näst intill omöjligt om du har liten eller ingen erfarenhet. Tålamod och en stadig hand är två av dina största faktorerna för denna verksamhet, medan bilder av dessa stora djur kan hjälpa dig att dra finare detaljerna. Vissa områden, såsom man och ben, kan kräva mer tid än andra att fullända, så låt inte några misstag avskräcka dig.

Instruktioner

1 Rita en oval i den övre halvan av papperet för att skapa en grov bild av hästens huvud. Denna ovala bör vara relativt större bredd än höjd, men du kommer att lägga till fler funktioner och skapa en jämnare utseende detta avsnitt senare.

2 Rita en diagonal linje längst ned i huvudet för att skapa halsen. Rita en stor, jordnötsformade kroppen längst ned i denna rad för att fungera som den grundläggande formen av hästens kropp. Använd ljus penna slag för att skapa utkast förrän du är säker på proportionerna av dessa speciella sektioner.

3 Skiss vertikala linjer nedanför kroppen på hästen att fungera som riktlinjer för vart och ett av benen. Bend var och en av dessa rader något i mitten, och se till att kvistarna böja på rätt sätt.

4 Lägg till en mindre, rundad form vid sidan av hästens huvud, eftersom detta kommer att innebära mynningen av denna särskilda djur. Beroende på den exakta vinkeln på hästens ansikte i bilden som du använder som referens, skissa näsborrarna med hjälp av ovalliknande former i slutet av denna nosen. Om hästen är avbildad från sidan, då endast en näsborre kan vara synliga.

5 Jämna ut de linjer som förbinder botten av nosen eller käkben, med halsen och bröstet av hästen. Lägga ögon till toppen av hästens huvud med två lika åtskilda ovaler, om inte den speciella vinkeln för denna ritning endast samtal för en. Rita en liten cirkel i vart och ett av ögonen för att representera eleverna.

6 Skapa strukturen på hästens man som rinner från baksidan av huvudet och ner i halsen, med hjälp av ljus, stripig penndrag. Rita oval-liknande former på toppen av huvudet, på vardera sidan av manen, för att fungera som öronen. Beskriv utanför dessa öron med små, stela penna slag för att skapa en strukturerad utseende. Använda samma teknik för att slutföra huvudområdet.

7 Curve halsen och bröstet av hästen så att den främre delen av kroppen speglar den bild du använder som referens mer realistiskt. Skulptera var och en av de främre benen, så att de ansluter till bröstet på ett lämpligt sätt. Använd små, cirkulära linjer för att framhäva varje lederna i varje ben. Dra kvadrat-liknande former på botten av varje ben för att fungera som hästens hovar.

8 Flytta under hästens kropp och göra buk linje så smidigt som möjligt. Dra en något krökt, vertikal linje upp in i mitten av hästens bakre änden för att representera låret på detta djur. Detta skapar grunden för bakbenet som är närmare betraktaren av denna ritning.

9 Dra den nedre halvan av den mer synlig bakben med hjälp av lutande linjer för att representera hur de gemensamma kurvor. Skissa en fyrkantig liknande form i botten för att verka som hoven. Efterlikna den här bakben för den alternativa ben, men det kommer inte finnas mycket utrymme för den övre delen av benet eftersom kroppen hindrar vyn.

10 Runda ut den bakre änden av hästen för att skapa detta släta område. Använd långa, lätta penna slag för att återspegla strukturen på hästens svans. Längden på svansen kan variera i olika raser, så se till att styla slutet och längd enligt bilden du använder som referens.

11 Trace alla avsedda blyertsmarkeringarna med en bläckpenna för att skapa en mjukare och djärvare utseende till din ritning. Var noga med att inte spåra över någon av de riktlinjer som du använde för att dra den här hästen, såsom huvudet och kroppen konturer. Låt bläcket torka, därefter radera eventuella kvarvarande blyertslinjer som syns på sidan.