Vad är vas filler?

Vad är vas filler?

Vad är vas filler?

Vas fyllmedel kan lägga till färg till klarglas vaser samt ge stöd för långa föremål, som blomstjälkar, som placeras i vasen. Typiska vas fyllmedel inkluderar kulor, glaspärlor, klappersten eller grus och grov sand. Vaser som inte innehåller vatten kan använda material som torkade växter, nötter, bönor, frökapslar, torkad pasta och andra föremål som vas fyllmedel.

blomma Vaser

Bra vas fyllmedel för blommor bör vara vattentäta och tillräckligt stor för att stabilisera blommorna men tillräckligt liten så fyll låter du sätter i blomstjälkar. Kulorna är ett bra val eftersom deras runda form gör det lätt att peta blomstjälkar genom till botten. Klart eller färgat glas kan erbjuda en kreativ touch. För riktigt höga stjälkar, placera en handfull pennies eller andra tunga, platta fyllmedel på botten för att hålla vas från att välta.

dekorativa Fyllmedel

Tydliga vaser är klädd med nästan alla typer av vas filler. Flod stenar, snäckor och färgat glas stenar lägga till en dekorativ touch. Strand glas gör en attraktiv vas fyllmedel och kan användas i torra vaser eller vaser fyllda med vatten.

Mat

Torkade häftklamrar som kaffebönor och pasta är attraktiva vas fyllmedel. Bönor från en torr varor butik finns i en mängd olika former, färger och storlekar. Hårda karameller som klubbor är roliga att använda. Större nötter som valnötter, paranötter och andra gör för en intressant omväxling.

plast

Ett brett utbud av plastföremål göra intressanta och färgstarka vas fyllmedel. Leta efter billiga objekt som inte är alltför platt, så de kommer att fylla ut vasen fint utan stapling. Olika färg Lego block och små Dimestore leksaker göra intressanta bildskärmar. Du kan även använda små dockor eller uppstoppade djur som vas fyllmedel. Vid juletid, använder små treeprydnadar - vid påsk använda plast påskägg.

växer Inomhus

Växter som Paperwhites och små bambu kan odlas inomhus i vaser. Bra vas fyllmedel gör det möjligt för rötterna att tränga igenom, så runda glaspärlor eller kulor är ett bra val. Klarglas kan du se rötterna när de växer och har en slående effekt.