Hur man använder DMC Floss B5200

Hur man använder DMC Floss B5200


DMC B5200 är en sex-sträng broderi tandtråd finns på hantverk butiker. B5200 är DMC tilldelade färg för snövit. Dubbel mercerisering ger DMC tandtråd sin överlägsna glans och styrka. DMC gör B5200 tandtråd i en mängd olika storlekar för alla dina broderi behov. Sex-strängen används av de flesta handen embroiderers eftersom tråden är delbar, och är bra för detaljarbete.

Instruktioner

1 Rita ett mönster eller skiss på en bit tyg med hjälp av en överförings penna eller markör som görs för tyg. Placera tyget mellan de två ringar av en 7 tums broderbåge. Dra tyget spänt och dra åt skruven på den övre ringen. Justera bågen samtidigt som du arbetar för att behålla sin spänning.

2 Skär en 15- till 18-tum sträng av tandtråd. Knyt en grundläggande knut i ena änden. Trä tråden genom ögat av en skarp brodernål.

3 Peta den gängade nålen i baksidan av broderiramen. Dra nålen genom tyget tills du känner knuten vila mot tyget. Tryck ner nålen genom framsidan av tyget, en stygnlängden varifrån tråden startade. Föra nålen tillbaka genom den bakre delen av bågen till framsidan av tyget, sedan tillbaka genom ytter en stygnlängd från tråden. Håll stygn konsekvent i längd, såvida inte mönstret anger olika längder. Fortsätt i linje med mönstret eller skiss tills du är klar sy.