Hur man matar boxare valpar

Hur man matar boxare valpar


Boxer valpar är lekfulla, intelligent och full av energi, och den mat de äter bör stödja dessa egenskaper. Boxer valpar ska matas dieter som är fyllda med hög kvalitet ingredienser i livsmedel som är antingen hemlagad eller köpt. En boxare valp hälsa kan äventyras om det inte matas mat som kommer att uppfylla sina näringsbehov och stimulera god tillväxt. Därför finns det några regler när utfodring din boxare valp.

Instruktioner

1 Undersök om en rå eller kibble diet som fungerar bäst för dig och din valp. Enligt boxerworld.com många boxerägare matar sina hundar BARF kost, som innehåller färska, råa frukter, grönsaker och kött. Tala med din valp uppfödare eller veterinär om vilken typ av diet skulle fungera bäst för just din valp, eftersom de är alla olika.

2 Välj en valpfoder som är gjord för stora hundar, om utfodring kommersiella mat. Feeding din boxare denna typ av valpfoder kan det inte bli för stor för snabbt, vilket kan resultera i framtida ortopediska problem.

3 Blanda den mat du har valt i valpens nuvarande kost. Växla valpens mat gradvis, eller magbesvär kan leda till. Mata din valp 25 procent av den nya maten och 75 procent av gammal mat för ett par dagar, och om din boxare valp tolererar detta, gå vidare till att mata den en blandning av halv ny mat och halv gammal mat. Efter ett par dagar, foder 75 procent av den nya maten och 25 procent av gammal mat, och om valpen inte har haft diarré efter ett par dagar, placera den på den nya maten, exklusivt.

4 Mata åtta- till sexton veckors boxare valp tre till fyra gånger dagligen, antyder boxerdogessentials.com. Mata belopp påsen stater eller vad veterinär eller uppfödare rekommenderar. När valpen når 16 veckors ålder, bara ge två måltider per dag.