Födelsedagspresent idéer för min fru, som är 35

Födelsedagspresent idéer för min fru, som är 35


Kvinnor har unika personligheter, och kommer att ha olika intressen och smaker när det gäller gåvor. Någon som värderar hälsa och fitness kommer sannolikt att uppskatta en gåva som hjälper henne att ta hand om sin kropp, medan någon som lever på kreativitet kan svara bra på en konstnärlig gåva. Ge en gåva till en kvinna som matchar hennes intressen och personlighet kommer att visa henne att du tar hand om henne och förstå henne.

Kreativa gåvor för kvinnor

Födelsedagspresent idéer för min fru, som är 35


Om din fru älskar inredning, praktiserar konst, eller är en kreativ tänkare, kommer hon uppskattar en kreativ present. En tappning kamera, ljus som skapar skugga konst på väggen, eller en klippbok kan passa henne kreativitet. Dekorerade klockor, tavelramar eller kuddar är också presentidéer, oavsett om du köper dem eller göra dem själv. Ta reda på vilken typ och märke av verktyg din fru använder för att skapa sin konst, och få henne en konstnärs verktygslåda med färska varor. Alternativt tilltala din fru sinne för humor genom att hitta en underhållande gåva i en nyhet butik.

Kroppsvård gåvor för kvinnor

Födelsedagspresent idéer för min fru, som är 35


Om din fru tycker om att arbeta ut, äta hälsosamt och ta hand om sig själv, kommer hon uppskattar gåvor som hon kan använda för att förbättra sin livsstil. Köp hennes nya träning kläder och tillbehör såsom yoga byxor, armband eller ett par löparskor. För hälsosam kost, få henne en apparat som en vegetabilisk ångbåt eller en juicepress. Istället för att få henne en bukett blommor, välja en färsk fruktkorg eller ett presentkort till sin favorit spa, där hon kan njuta sin kropp.

Romantiska gåvor för kvinnor

Födelsedagspresent idéer för min fru, som är 35


Om din fru älskar romantik mer än något annat, ge henne en gåva som avslöjar din romantiska sida. Välj bland det stora utbudet av romantiska gåvor som att hitta något som passar henne. Om hon tycker om kläder eller snygg, få sina nya satin pyjamas eller underkläder. Om hon tycker om att vara bortskämd, prova doftljus eller massageoljor och massage av dig. Anpassa din gåva att lägga känslor, såsom inskrivna ett smycke med ett speciellt meddelande för henne. Om du bara vill ta din fru ut för en trevlig middag på hennes födelsedag, hyra en limo istället för att köra.

Gåvor för Homemakers

Födelsedagspresent idéer för min fru, som är 35


Vissa kvinnor lever för att vara värd för gäster, göra förbättringar hushålls upprätthålla hem och ta hand om sina familjer. I fall som detta, hitta intressanta gåvor för din fru att använda hemma. Festlig bakgård facklor, olika former av kakmått, heminredning och köksprylar är några av de många möjliga gåvor.

Gåvor för mödrar

Födelsedagspresent idéer för min fru, som är 35


Om din fru är också en stolt mamma, köpa henne en gåva som firar moderskap och hjälper henne att balansera en krävande schema. Särskild smycken med en familj tema, till exempel en mor med sitt barn, skulle kunna göra henne lycklig. Om du fru är på fötterna hela dagen med små barn, få henne en automatisk massera fotbadet. Om din fru är alltid på språng och aldrig verkar ha tid att njuta av en varm kopp kaffe eller te, få henne en isolerad behållare för varma drycker.