Hur får man gröna mögel eller Lichen Av ditt hus

Hur får man gröna mögel eller Lichen Av ditt hus


Mögel eller lav på utsidan av hemmet är ett tecken på att ackumulera fukt har blivit ett problem. Dränering frågor och vattenläckor är de främsta orsakerna till externa mögeltillväxt. Du bör ta bort mögel omedelbart för att undvika att ruttna av sidospår eller isolering av innerväggen. Klorblekmedel och vatten är en effektiv saneringsmetod för yttre mögel och mjöldagg. De flesta husägare har möjlighet att ta bort delar av mögel i ett par timmar.

Instruktioner

1 Blanda en lösning av 50 procent blekmedel och 50 procent vatten i en sprayflaska. För ett större område, är det lättare att använda en pump-up trädgård spruta.

2 Spraya hem exteriör med en trädgårdsslang. Lätt väta det område som ska rengöras. Spraya en ström av blandning blekmedel vatten på den formade ytan. Skölj med trädgårdsslangen, med början vid botten av den yttre väggen och rör sig uppåt.

3 Spraya blekmedel vatten på alla återstående mögel fläckar, och låt det sitta i fem minuter. Lätt skrubba med en mjuk borste eller svamp. Skölj med trädgårdsslangen från botten till toppen.