Vad är den idealiska tempertures för ett kylskåp och en frys?

Vad är den idealiska tempertures för ett kylskåp och en frys?


Även hur du kontrollera temperaturen varierar från apparaten apparaten är densamma för alla enheter rätt temperatur för kyl- och frysskåp. Om du vill hålla maten färsk eller ordentligt frusen, se till att apparaten är inställd på rätt temperatur.

Identifiering

För optimal friskhet, ange ditt kylskåp så livsmedel hålls mellan 3,33-4,44 grader Celsius. För frysar, är den idealiska intervallet mellan 0-2 F.

typer

Många nyare apparater kommer med inbyggda termometrar som varnar dig till de aktuella temperaturerna i din kyl och frys. Om du har en gammal apparat, kan du kontrollera temperaturen manuellt genom att sätta en termometer i ett glas vatten i kylskåpet för fem till åtta timmar. Använd en separat apparat termometer i frysen genom att placera den mellan förpackningar av frysta livsmedel.

varningar

Inte för att ställa in ditt kylskåp för lågt. Går under 1.11 grader C inte bara förbrukar en hel del energi, men det kan även frysa mat och förstöra dess smak. Inte heller packa kylskåpet för full. Det hindrar luftcirkulationen, vilket är avgörande för att upprätthålla rätt temperatur.