Idéer för en Gaggåva Survival Kit för nygifta

Idéer för en Gaggåva Survival Kit för nygifta


Medan äktenskapet kan vara en underbar och framgångsrik union full av kärlek och ömsesidig respekt, vilket gör det så kräver ansträngning. Fira föreningen av ett nygift par genom att presentera dem med en tankeväckande och humoristisk samling av gåvor som kommer att bidra till att deras äktenskap är framgångsrikt. Gåva mottagarna kommer att uppskatta den tankeväckande Välkommen till en värld av äktenskap.

Förbindelse Framgång Bok

Ge nygift par lite hjälp genom att presentera dem med ett äktenskap framgång bok. Prova "Fullständig idiotguide till ett perfekt äktenskap" av Hilary Rich och Helaina Laks Kravit, eller en liknande humor tung guide till att göra det bästa av äktenskap. Att gå den extra milen, markerar vissa avsnitt i boken som du tycker är särskilt humoristisk eller innehåller tips av större betydelse.

Kalender

Gör lite detektivarbete, och samla in ett sortiment av datum som är viktiga för de nygifta. Köp en kalender, och fylla dessa datum. Placera en anteckning på framsidan av kalendern till den nya brudgummen, förklara att du har tagit mig friheten att skriva i viktiga händelser så att han är säker från att glömma, åtminstone för det första året.

Magic 8 Ball

A Magic 8 Ball kan sätta stopp för alla argument. Köp ett av dessa beslutsanordningar och inkludera det i ditt äktenskap survival kit. Uppmuntra paret att vända sig till allvetande bollen när de att de har kommit till en återvändsgränd.

Vit flagga

Ibland överlämnande är nödvändigt. Köp en vit flagga, eller göra en genom häftning en vit näsduk till en pinne eller tapp. Berätta paret att använda flaggan klokt och vet när det är nödvändigt att bara ge upp för att säkerställa ömsesidig harmoni och fortsatt förnuft.

Carry Out Menyer

Denna gåva är särskilt apt för par där båda medlemmar arbetar. Samla några menyer från lokala restauranger. Bunta ihop dem, och bifoga en not läsning "Det är min tur att göra middag?" Gör present ännu mer personlig genom att ta tid för att markera dina favoriträtter, eller göra humoristiska anteckningar i marginalen. Till exempel, kan du rita en pil till köttfärslimpa och skriva bredvid pilen. "Pre-Värm ugnen till 176 grader C, plats i pannan, berättar make som du slav under det hela dagen." Nygift par kommer sannolikt att få ett skratt ut ur gåva, och kan även vända sig till menyerna när det är dags för en snabb middag.