Hur man köper Cedar Wood Partihandel

Hur man köper Cedar Wood Partihandel


Cedar kan vara en oumbärlig trä för många projekt. Från däck till stängsel för att kompostmaterial, olika cederträ ger en rad olika färger och bygg kvaliteter som kan anpassas till dina specifika behov. Den bärs av en mängd återförsäljare grossist.

Identifiering

Ett av de enklaste sätten att köpa ceder grossist är att hitta en timmer grossist nära dig. Många av dessa återförsäljare har en solid närvaro på Internet med välskötta webbplatser. De visa ofta sina ceder produkter eller olika arter av cederträ som de bär och sälja. Dessa leverantörer kan också bära ceder kompost om det är din landskaps intresse.

typer

Olika typer av cederträ har olika egenskaper, så du bör göra dina läxor. Isolera det projekt som du använder trä och de egenskaper som är viktigast för dig. Till exempel, är röd dedar starkare och mer hållbara än kinesiska dedar - även kinesiska Cedar kan tekniskt vara från gran familjen - men den senare är mer effektiva på att hålla bort svamp och har mer mångsidig färgningsegenskaper.

Prissättning

Det viktigaste att göra när du handlar runt är att få ett antal prisnoteringar. Grossisten webbplats förmodligen inte kommer att ge dig en prislista på framsidan. Du har normalt att gå in på kontaktsidan eller liknande sida och ange träslaget och uppskattade kvadratfot du kommer att behöva. Företaget kommer då att kontakta dig med citatet.