Hur man gör en färdplan för FSX

Hur man gör en färdplan för FSX


FSX är den 10: e delen av Microsofts populära Flight Simulator serien. Spelet låter dig flyga från var som helst i världen med hjälp av en mängd olika flygplan. I spelet kan du skapa en färdplan som ger dig en direkt väg till din destination. Rutten kan visas med flygplanets GPS-system under flygningen.

Instruktioner

1 Gå till "Free Flight" på vänster sida av flygsimulator huvudmenyn. Välj "Flight Planner." Det är där du kommer att börja skapa din rutt.

2 Välj en avreseflygplats och destination flygplatsen för flyget. Välj sedan vilken typ av rutt. När du är klar, välj "Sök rutt." Du kommer nu att se din rutt för din flight, visas som en röd linje.

3 Välj marschhöjden för din flygning. Välj sedan "NavLog" att se över detaljerna i flygningen. Du kommer att se hur mycket bränsle kommer att behövas, medelhastighet och den beräknade tiden för flygningen. Du kan skriva ut det här om du vill. Klicka på "OK" när du är klar.

4 Spara din flygresa genom att välja "Spara" på det nedre vänstra hörnet av flyg planerare. Välj att spara filen i "Flight Simulator" mapp på datorn och klicka sedan på "Spara". Du har nu skapat en färdplan som kan användas med alla flygplan GPS-systemet under flygning.