De bästa sätten att bröd lövbiff

De bästa sätten att bröd lövbiff


Den bästa metoden för matlagning panerad lövbiff, som är en tuff snitt runda biff, börjar med mörning köttet. Detta innebär bultande biff med en köttklubba eller en maskin som lämnar lite, kubformade fördjupningar. Då är det panerad, stekt och serveras med sås liknar Wien wienerschnitzel. Panerad lövbiff är oftast kallas kyckling stekt biff, och det är särskilt populär i hela södra och mellersta västra delstat. Men det är också omtyckt i Puerto Rico.

Historia

Den Panering och stekning tuffa köttbitar är en kulinarisk praxis går tillbaka till antiken, enligt The Food tidslinje. I Amerika har namn för skålen varierade sedan den först dök upp i 19th century amerikanska kokböcker som anges som "stekt" eller "land stekt" biff. Ibland köttet kallas "Swiss" eller "minut" biffar. Ursprunget till "chicken-fried" namn är okänd, men kan avse förbereds liknande stekt kyckling. Maten Tidslinje säger första utskrifts referens fann om kyckling-stekt biff publicerades i en 1914 Colorado tidning. Skålen har en så lång och populär historia i Oklahoma att statens lagstiftaren listar den som en officiell "Oklahoma State Meal."

traditionell Recept

Oklahoma Historical Society (OHS) rapporterar att traditionellt beredd kyckling stekt biff innebär en tunt skuren skiva tenderised runda biff som doppas i en blandning av mjölk och ägg, sedan muddras i en kombination av mjöl, bakpulver, salt och peppar innan fräsning. Efter stek stekt till en krispiga, gyllenbrun, är överflödig olja bort från stekpannan. Därefter sås görs i samma panna och OHS konstaterar innehåller några krispiga bitar kvar.

Gluten-Free Variation

Kockar som inte kan äta veteprotein (gluten), på grund av en diet intolerans eller allergi (celiaki), substitut ris eller sojamjölk för komjölk i äggsmeten. Sedan stek doppas i en kombination av alternativa mjöl, inklusive sådana gjorda av ris, tapioka och potatis. Människor vars kroppar inte riktigt bearbeta gluten ofta har svårt att smälta fett, så fritering vanligtvis ersätts med ljus pan stekning i olivolja eller raps.

Puertoricanska Style

När författaren av Noshery webbplats fick veta att hennes hund var gravid, bestämde hon sig för att lindra sin ångest med en favorit comfort food från hennes barndomshem Puerto Rico. Så hon stekt upp ett parti av "bistec empanizado", som är panerad lövbiff. Istället för att använda mjöl eller ströbröd, konstaterar hon, Puerto Rico receptet kräver mark upp soda kex. Biffar är marinerade över natten i en kombination av lök, vitlök, saft, vinäger, puertoricansk adobo (en kombination av kryddor inklusive kummin) och olivolja. Då de är belagda i slagna ägg och smällare måltid, stekt tills krispiga och serveras med ris och bönor.